En stregkodescanner er ikke blot en stregkodescanner

En stregkodescanner er ikke blot en stregkodescanner

15. juni 2018 0 Af Redaktionen

Har du en virksomhed, der bruger stregkoder som del af den daglige drift? Så har du, din virksomhed og dine medarbejdere sandsynligvis behov for en hurtig og effektiv scanning af stregkoder. I mange virksomheders daglige gang bliver der scannet utrolig mange koder, og det er derfor vigtigt, at der findes en effektiv løsning til dette. En løsning, som er tilpasset den enkelte virksomheds behov, og som ikke går på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Alle tænkelige slags scannere

Markedet for stregkodescannere er større, end man måske lige går og tror – der findes både almindelige scannere, håndscannere, håndfri og håndholdte scannere, trådløse scannere samt scannere, der er indbyggede i kassesystemet på disken. Ved køb af stregkodescanner er det vigtigt at medtænke formålet med scanneren. Skal der scannes rigtig mange varer, er en god ergonomi og fleksibilitet vigtig, og her kan for eksempel en håndholdt scanner med bluetooth måske være en løsning. Valg af scanner kommer også an på, hvilken slags kode, der skal scannes. Alle stregkodescannere kan læse de almindelige stregkoder, som vi for eksempel kender fra dagligvarer. Men har et produkt den mere avancerede QR-kode, skal der en anden slags scanner til.

En stregkodescanner til ethvert formål

I og med at der findes så mange forskellige slags scannere på markedet, er der helt sikkert en løsning til dig – og det uanset om du skal bruge den til lagerarbejde eller til scanning af dagligvarer i en butik. Et arbejdsredskab, der bruges så meget i den daglige drift, som en stregkodescanner bruges, skal være i orden. Derfor er kvaliteten og ergonomien på scanneren essentiel for en optimal arbejdsgang i virksomheden, lige meget om det drejer sig om en lille detailhandel eller et stort engrosfirma. Læs mere om vigtigheden af kvalitetsstregkodescannere, og alle de forskellige typer af scannere her: https://www.delfi.com/da/webshop/stregkodescannere.