Er du interesseret i mennesker?

Er du interesseret i mennesker?

14. april 2019 Slået fra Af Redaktionen

Professionel coaching er et professionelt forhold, som sætter enkeltpersoner, grupper eller virksomheder i en tankevækkende, og ikke mindst kreativ proces, der inspirerer en til at maksimere det personlige og faglige potentiale.

Går du og overvejer om du skal vælge at starte en uddannelse til at kunne blive erhvervscoach? Hos GROW2 i Århus tilbyder de professionel erhvervscoaching, både i Århus og resten af landet. Hvis du har en nysgerrighed på mennesker, og dét at hjælpe mennesker med at blive klogere på sig selv, er erhvervscoaching lige noget for dig.

De har mange års erfaring med coaching og sparring til erhvervslivets mange aktører. GROW2 tilbyder kvalitetsbevidst og inspirerende ledercoaching, der har til formål at skabe målrettet forandring, så man har mulighed for at forbedre sine præstationer.

Man får et professionelt udviklingsforløb, som sætter en i en kreativ innovationsprocess, der udvikler og maksimerer ens personlige og faglige kompetencer. De tilbyder forskellige coachuddannelser med flere forskellige former for coaching – Lifecoaching, styrkebaseret coaching og stresscoaching. Uddannelsen er sat op, så der er en helt synlig tids- og opgavelinje man følger – webmøder, mentor coaching, skriftlig- og mundtlig opgave, og så er der rig mulighed, for at bruge sit coachhold som sparringspartnere på sin rejse videre som coach.

Som erhvervscoach indeholder det, at man skal hjælpe andre med at realisere, hvad de ønsker sig at komme videre med dem selv og deres karriere. Det kan eksempelvis være at hjælpe med personlig udvikling, konfliktløsning, trivsel, samarbejde, samt mentoring og coaching af teams. De referencer, der er gode at have som erhvervscoach er at have et talent for, at kunne give noget energi videre til andre mennesker, så de selv kan blive bedre, og samtidig kommer til at synes, at det bliver lettere at håndtere konflikter eller svære problemstillinger.

Der findes ikke to ens coachingsessioner. Sådan en session nuanceres af, hvad man som leder og menneske ønsker for personen og ens team.