Er du klar til forårs sæsonen?

Er du klar til forårs sæsonen?

14. marts 2020 Slået fra Af Redaktionen

Uanset om du er typen, der bladrer i modemagasiner, imens du dagdrømmer, eller er du personen, der hyppigt deltager til modeopvisninger, betyder det ikke, at du behøver at nøjes med din gamle garderobe og vinduesshopping. Der er mange kvinder, der interesserer sig for moden, det er evigt spændende, da moden aldrig er ens, den er altid i forandring. Det kan være farve palletten, brand eller en bestemt udskæring, der lige nu er den rigtige.

Med mode er det muligt at udtrykke dig gennem din stil. Mode er for alle, der har interessen. Kvinden med et travlt familieliv, eller den selvstændige forretningskvinde skal alle have mulighed for at følge moden, uden at give afkald på andre ting. Med indflydelse fra sociale medier, er det blevet en jungle at følge med i moden og trends, og det gør det svært, at være blandt de første grundet den massive platform fyldt med influensers og fans. Derfor kan det godt anbefales at finde et godt brand, der konstant holder sig opdatereret på moden.

Oplev Paris’ atmosfære midt i dagligstuen.

Paris er midtpunktet for al mode. Helt tilbage fra sort hvid filmene, hvor Paris ofte var sceneriet for film med fx den elegante Audrey Hepburn, det tidsløse modeikon. Det er desværre ikke os alle, der har mulighed eller råd til at tage på weekend i Paris og vandre ned af shoppingstræder med høje hæle og shopping poser i hånden. Det manglende budgetoverskud skal dog ikke sætte en stopper for oplevelsen. Vær med på den nyeste mode med tøj fra Co’ Couture, her får du lov til at shoppe hjemmefra bag computer skærmen, men du opnår stadig den skønne Paris følelse. Co’ couture ligger som navnet hentyder til, fokus på at blande deres kollektioners nordiske enkelheder med et sensuelt strejf af French chic. Dette resulterer i den perfekte blanding af elegance og kant.