Er du også træt af grimme folder i dit tøj?

Er du også træt af grimme folder i dit tøj?

22. januar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Vi kender alle, hvor bøvlet det kan være at skulle finde strygebrættet frem – især når du hurtigt skal ud ad døren. Men med en steamer kan du nemt og effektivt fjerne både små og store folder i dit tøj. Når du damper dit tøj, gør du samtidig dit tøj en tjeneste, fordi du undgår det pres, som stoffet udsættes for med et strygejern. En steamer er nem at håndtere, og fordi der udelukkende bruges damp til at glatte dit tøj, eksponerer du ikke dit tøj for alt for høje temperaturer.

En håndsteamer til hjemmet

Bor du i en lejlighed eller et lille hus, kan en steamer nemt komme til at fylde for meget. Heldigvis kan du i dag få en lille, men yderst effektiv håndsteamer, som er nem at gemme væk i et lille skab. Med en håndsteamer går du ikke på konpromis med funktionaliteten trods den lille størrelse, og har du tøj i mere sarte materialer, som du ikke ønsker at ødelægge, klarer en håndsteamer også det. Håndsteameren varmer samtidig meget hurtigt op, så hvis du først opdager folderne i sidste øjeblik, er det ikke et problem for dig, der ejer sådan en.

En steamer er et must i en tøjbutik

Det kan være rigtig besværligt at holde tøj pænt i en tøjbutik, når tøjet hele siden hives ned af bøjlen og måske ikke hænges op igen så pænt. Et strygebræt er rigtig svært at komme rundt med i en butik, hvis der også er kunder, men med en steamer kommer du nemt rundt, fordi den er monteret med hjul. Samtidig kan du lade skjorten eller bukserne hænge på bøjlen, når du steamer. Du undgår dermed at skulle hive tøjet af og hænge det op igen efter brug af steameren. En steamer gør livet lettere for dig og længere for dit tøj.