Få den bedste vaskeriløsning

Få den bedste vaskeriløsning

30. september 2020 Slået fra Af Redaktionen

Der kan være mange årsager til, at du har brug for en vaskeriløsning på arbejdspladsen. Måske driver du et industrikøkken, en restaurant eller et møntvaskeri. I så fald er det vigtigt, at du og dine ansatte har de optimale muligheder for at være produktive og få tingene ordnet. Det kan du sørge for ved at anskaffe jer de mest effektive og indbydende vaskeriløsninger som overhovedet muligt. Måske er det blot nødvendigt med en opgradering af jeres maskiner, men det kan også være, at tiden er inde til at investere i noget nyt. Det kan du læse mere om i denne guide.

Vaskemaskiner

Det er vigtigt, at vaskemaskinerne på din arbejdsplads fungerer, for ellers er det naturligvis svært at stille kunderne tilfredse. Derfor er det nødvendigt, at I skaffer jer de bedste industrivaskemaskiner, der er på markedet. Dem kan I bl.a. købe på internetsiden https://nortec.dk/. Der er flere forskellige mærker, I kan overveje, heriblandt det danske Hydros. Det er måske den allerbedste vaskemaskine til fællesvaskeriet. Maskinen er nemlig holdbar og stabil, så I kan være helt sikre på, at driften går som planlagt. I har endda mulighed for at vælge modeller med en smart touchskærm, der bruges til at styre maskinen.

Opvaskemaskiner

På store restauranter og industrikøkkener er det afgørende at have en pålidelig opvaskemaskine, der kan sørge for, at kopper, tallerkner og bestik bliver klar til tiden. Den bedste løsning er måske at sikre dig en individuel løsning, så du får den maskine, der passer allerbedst til netop din arbejdsplads. I kan for eksempel kigge på vaskemaskinen Nortec EC Pontos HED8, der sørger for, at hygiejnen er helt i top. Den er heldigvis også nem at betjene, så alle kan være med. Den kan desuden indstilles til hele seks forskellige programmer, så du altid kan sørge for, at opvasken bliver skinnende ren.