Få dine nyheder uden at bruge penge

Få dine nyheder uden at bruge penge

27. januar 2020 Slået fra Af Redaktionen

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at holde sig opdateret på, hvad der rundt omkring i verden. Når du snakker med familie og venner, er det trods alt rarest at vide, hvad de egentlig taler om, når samtalen spores ind på en spændende og aktuel nyhedshistorie. Men hvis du ikke er typen, der gider at bruge penge på at holde avis eller dyre tilvalgskanaler, så er der faktisk også muligheder for at få dine nyheder ganske gratis. Der findes nemlig et væld af forskellige internetsider, der kan give dig masser af information om alverdens spændende emner.

Brug internettet

Selvom du ikke får leveret en avis i brevsprækken hver eneste dag, kan du stadig godt holde dig opdateret om resten af verden. Dette kan både være om meget samfundsrelevante emner, såsom økonomi og politik, men også om mere interesseprægede felter, såsom sport og forskning. Hvis du for eksempel gerne vil vide mere om fodboldverden, så kan du få masser af information om fodbold på indkast.dk. Du kan bl.a. finde en masse spændende fakta om den talentfulde, franske fodboldspiller Kylian Mbappés. Hvis du vil høre nyt om, hvordan det står til politisk, kan du for i stedet følge nyhedssider på forskellige sociale medier.

Public service

Der er en grund til, at vi i Danmark betaler meget i skat, og en af dem er, at vi kan få aktuelle kvalitetsnyheder gennem vores licens. Dr.dk har både radio, tv og journalistik skrift, så du kan få dine nyheder i lige den form, du ønsker. Samtidig er der krav om, at institutionen så vidt muligt skal være politisk neutral, så du kan trygt stole på, at historierne er korrekte. Hvis du vil vide endnu mere om bestemte emner, lægger flere aviser også en del af deres artikler frit ud på internettet, så man kan læse dem uden at have abonnement.