Få en meget bedre nattesøvn med 3 simple tips

Få en meget bedre nattesøvn med 3 simple tips

30. november 2020 Slået fra Af Redaktionen

Det kan være, at du længe har hørt på, at din partner eller du personligt selv har haft problemer med din søvn. Den har været besværlig, og du har næsten ikke kunne sove igennem. Når du så har sovet igennem, har det føltes helt fantastisk, fordi det er så længe siden, at du har oplevet at kunne sove helt igennem. Det er dog sådan, at der er nogle små simple tips, som du kan tage i brug for at sove bedre.

En bedre seng

Ja, det er nok det simple råd, der ikke kræver det store af dig personligt. Det er nemlig at få en ny og bedre seng. Det kan være, at den seng du har, har du haft i mange år, og så er den bare ikke lige så god mere. Du kan have fået andre behov.

Du kan også sagtens beholde selve sengen men overveje, om du ikke trænger til en ny madras. Latexmadrasser tilpasser sig din krop, og derfor kommer den til at være meget komfortabel at sove i.

Bekymringstanker

Nogle mennesker kan ikke sove ordentligt, fordi de har mange bekymringstanker, der fylder meget for dem. Det kan f.eks. være, at du stresser over en eksamen, som der nærmer sig, eller du stresser over nogle andre ting, som du ikke selv kan styre. Det kan være svært at falde i søvn, når du har disse tanker.

Det kan være en idé at prøve mindfulness, hvor du blot kan downloade en app på din telefon og komme i bedre kontakt med dig selv.

Slap af en time inden

Det kan også være en god idé at forsøge dig med at slappe fuldstændig af en time inden. Ikke gør noget, hvor du anstrenger dig for meget og forsøg samtidig at undgå din skræm på din computer eller telefon.