Få en skræddersyet ladopbygning til din lastbil

Få en skræddersyet ladopbygning til din lastbil

10. juli 2020 Slået fra Af Redaktionen

Få en skræddersyet ladopbygning til din lastbil

Hvis du er i transportbranchen og regner med at skulle være det længe, så vil du nok også helst have den transportløsning, der holder længst.

Med en opbygning til din lastbil er du ikke bare sikret en løsning, der er skræddersyet præcist til dit fartøj – du har også en løsning, der holder længere, end den ellers ville have gjort. Der kan være flere grunde til, at man vælger at få foretaget en ladopbygningsløsning – det kan fx være, at der er et usikkert lag i bunden i ladet, eller at kanterne ikke er høje nok til at holde på det, der skal transporteres.

Vælg dit truckcenter med omhu

Hvis man går og drømmer om at få monteret en skræddersyet ladopbygning på ens lastbil, så er det en naturlig følge, at man skal finde nogen, der kan udføre arbejdet. Det finder du hos et truckcenter – men dem er der mange af. De fleste truckcentre vil tilbyde nogle standard ladløsninger, men der findes også de, der gerne bestræber sig på altid at kunne skræddersy en ladopbygning til diverse transportmidler. Du kan fx finde et truckcenter, der både tilbyder standardløsninger til ladopbygning på lastbiler, men samtidig også kan lave løsninger til andre typer køretøjer.

Hvis du vælger at være kunde hos Truck Center Kolding, så kan de tilmed hjælpe med at forstærke kranen på lastbilen – hvis du da har sådan en.

Din ladopbygning

Der kan som sagt være flere grunde til, at man har behov for at finde nogen, der kan lave en ladopbygning for én. En af de største grunde til at folk får lavet ladopbygninger, er dog, at der ikke er nok plads på køretøjets lad til at transportere den ønskede mængde materiel. Det sænker vognmandens arbejdsniveau betydeligt. Modsat kan den helt rigtig ladopbygning øge arbejdsniveauet hos vognmanden, da et større lad betyder færre køreture.

Ladopbygninger kan fremstilles i forskellige typer af materiale, hvor mekanikeren ofte vil vejlede dig i, hvad der er mest hensigtsmæssigt for din situation. Der er fx nogle, der får en ladopbygning, som er fremstillet i aluminium, fordi det er et let materiale, som samtidig er enormt slidstærkt og holdbart.