Få den lækre skandinaviske stil ind i hjemmet med Hübsch

Få den lækre skandinaviske stil ind i hjemmet med Hübsch

17. juli 2018 0 Af Redaktionen

Den danske virksomhed, Hübsch er en af Skandinaviens største interiørvirksomheder. Den blev grundlagt i 2010 af Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen. Firmaet designer alle former for interiør fra stearinlys til vægure, og det hele passer perfekt til den moderne danskers hjem. Deres største fokus er på det moderne og unikke skandinaviske design, men vigtigst af alt, hygge. Produkterne fra Hübsch har alle de samme træk af minimalisme, funktionalitiet og exceptionel kvalitet. Hübsch bringer nye ideer og kvalitetsprodukter til markedet i starten af hvert år med deres største kollektion, Tendencies. Tendencies er fyldt med stilfulde og hyggelige produkter, der skaber en unik aura af glæde og velbehag i dit hjem, og samtidigt kan bruges året rundt. Kollektionen har også utroligt mange forskellige slags produkter, der gør det muligt for den enkelte at tilpasse deres hjem helt ned til den fineste detalje. Udover Tendencies lancerer Hübsch også en kollektion i juli, som hedder Occasions. Occasions supplerer Tendencies perfekt og har stor fokus på de bedste produkter fra Tendencies og den kommende juletid. Denne store mængde af nye produkter, som er uundværlige i det moderne hjem, kan købes her.

Juletid med Hübsch interiør

Julestjernen i vindueskarmen er den ældste julepynt med 2000 år gammel. Den skal minde os om Betlehemsstjernen, som viste vej for de tre vise mænd i biblen. Den blev kun omtalt i Matthæusevangeliet, som er det første evangelie i det nye testamente. Juletræet, som er den ældste af den slags pynt vi har nu, stammer fra Tyskland i omkring år 1500. Træet blev dog først populært i Danmark i begyndelsen af 18-tallet. Det var dog først efter nederlaget i 1864 at juledekorationer virkeligt tog fat i Danmark. Her begyndte vi at klippeklistre og lave julestads som kræmmerhuse, julekurve og hjerter. Vi importerede også meget fra Nürnberg, Tyskland, her var engle, julekugler og fugle især populære. Først i 1886 kunne man købe danske juledekorationer, som blev lavet af Alfred Jacobsen. Alfred var i højeste grad med til at præge hele udviklingen af dansk julepynt. Det var også først i midten af 1800-tallet at julekortet blev populært, og ved århundredeskiftet rapporterede det danske postvæsen at mere end 4,5 millioner julekort blev sendt. Denne skik er stadig meget populær, der blev nemlig sendt 51 millioner julekort i 2007. Men julekortet er måske den eneste af de gamle juletraditioner som stadig er meget populære, de gamle røde og grønne farvede kugler er nemlig blevet mindre populære i de sidste 20 år.  De bliver erstattet af sorte, hvide og metalliske farver og de runde kugler er nu papir foldet i mærkværdige former.

Betyder det så at vi ikke kan købe de traditionelle farver og former i julepynt mere? Jo sagtens, Hübsch sælger stadig stjerner og juletræer, nogle i de traditionelle farver, men nu også i de moderne farver. Hübsch har flere end 200 juleartikler i deres udvalg så du kan nemt finde et produkt der matcher din stil og personlighed.

Få hyggeligt men stadig kraftigt lys i dit hjem

Det kan være svært at finde lamper som giver den rette mængde og farve af lys og samtidig ser pæne ud. Mange lamper giver ikke meget lys og de billige mærker er ofte kedelige. Men med Hübsch finder du nemt en lampe der passer dig perfekt. Hübsch har over 150 forskellige lamper og lanterner i deres sortiment, så du kan få den rette mængde lys på terrassen, i stuen og i hjemmets øvrige rum. De har alle slags lamper fra loftslamper til væglamper og de følger alle de generelle regler for Hübsch design: minimalisme, funktionalitet og kvalitet.

Også deres lanterner er moderne og passer perfekt til en overdækket terrasse, om de så er af bambus, keramik eller metal har du en enestående mulighed for at kunne dekorere din terrasse i din helt egen stil.

De små ting i hjemmet er også vigtige

Der hvor Hübsch virkeligt skinner er i deres utroligt store udvalg af små interiør objekter, som vaser, kurve, foto rammer og så videre. Her bruger Hübsch de samme materialer men på kreative og nye måder.

Hübsch har over 200 vaser i deres sortiment. Dette giver dig en enestående mulighed for at tilpasse dit hjem til din helt egen stil. Deres vaser, som findes i glas, keramik og metal, har alle tænkelige former og farver. Med sådan en vase kan du nemt tage en rose fra haven og putte den i vand i en farverig vase med flotte motiver som blomster eller prikker.

Hübsch har også et stort sortiment af småt tilbehør til hjemmet. Disse er ”must haves” i alle moderne hjem, de giver dig den sidste prik over i’et, som du måske mangler. Du kan for eksempel købe en brevpresser med vandmænd til at holde dine papirer eller bare til at pynte i vindueskarmen hvor lyset kan spille i de utrolige farver inden i. Det vigtige i den slags produkter er at man ikke nødvendigvis har brug for det, men det gør at dit hus ikke bare er der hvor du bor men det er dit hjem.