Få det fulde overblik over virksomhedens fakturering

Få det fulde overblik over virksomhedens fakturering

8. oktober 2018 0 Af Redaktionen

Oplever du også, at det til tider kan være en næsten umulig opgave at få et overblik over din virksomhed fakturering? Og har du derfor ofte svært ved at forholde dig til de ting, som der foregår? Så er du bestemt ikke alene, og det er der heldigvis råd for. Læs mere om det lige her.

Når du hellere vil lave andre og sjovere ting

Der er mange ting, som man skal forholde sig til og tage stilling til, når man ejer en virksomhed. Og ikke alle disse ting ligger inden for emner, som vi synes er specielt interessante. Et af de emner, som bestemt ikke er sjove at beskæftige sig med, omhandler virksomhedens fakturering. For det er nemlig noget, som der kræver, at man har et overblik, og at man formår at holde tungen lige i munden – altid.

Og med alle de ting, som der konstant foregår og finder sted, er der ikke altid hverken tid eller overskud til at opretholde det overblik. Og selvom du gør, hvad du kan for at have styr på tingene, er du sikker på, at arbejdet med faktureringen kunne være gjort bedre. Og hvis ikke bedre så i hvert fald mere effektivt, således du ville have oplevet en tidsbesparende faktor.

Med elektronisk fakturahåndtering sparer du tid og minimerer risiko og fejl

Med elektronisk fakturahåndtering fra ediva fakturahåndteringssoftware, som er et danskudviklet system, kan du godkende dine fakturaer direkte fra Desktop, Web eller Mobile enheder. Med edivas fakturahåndteringssoftware får du og din virksomhed kontrol over processer og arbejdsgange i forbindelse med indkøb, fakturaer samt andre former for dokumentation.
ediva gør det nemt at matche dine indkøb direkte fra ERP-systemet via ediva Indkøb, systemet synkroniserer automatisk dine indkøbsordrer og foretager match og kontrol af dine fakturaer med indkøbsordrer.