Få et overblik over eksisterende kogeplader

Få et overblik over eksisterende kogeplader

10. juli 2018 0 Af Redaktionen

Der findes mange forskellige former for kogeplader, og det kan være svært at vælge den rigtige til sin bolig, hvis man ikke er bevidst om de mange muligheder, som man har, når man skal vælge en kogeplade. Derfor får du her et overblik over nogle af de kogeplader, som der findes, så du bedre kan træffe den rigtige beslutning for dig selv, når du skal ud og vælge en kogeplade til din bolig.

 

Gasblus

Gasblus er hyppigt anvendt i dag af rigtig mange mennesker, da gasblus giver dig en hurtig præcis regulering af varmen. Desuden afgiver gasblusset ingen eftervarme, og den har derfor fået en særlig plads i mange boligejers hjerte.

 

Glaskeramiske kogeplader

Glaskeramiske kogeplader ligger under en hærdet gasplade, som er på samme niveau som køkkenbordet. På den måde er denne kogeplade meget rengøringsvenlig, hvilket er en fordel for dig, der helst ikke vil skabe for meget besvær i forbindelse med den daglige rengøring.

 

Induktion

Denne form for kogeplade er en energisparende løsning, da varmen her bliver komprimeret og ledt direkte op til køkkengrejet. Dermed får man også her en hurtig og præcis regulering på samme måde som med gasblusset. Induktion laves dog i mange forskellige bredder, og man kan desuden købe en kogeplade med børnesikring, hvis man har nysgerrige børn i køkkenet. Kogesektionerne fås også både med og uden ramme.

 

Indbygningskogeplade

Nogle kogesektioner kan nedfældes i bordet ved hjælp af planlimning, hvilket giver den fordel, at kogepladerne er i samme niveau med bordpladen på samme måde som med de glaskeramiske kogeplader. Dermed undgår man den irriterende forhøjning, som altid gør det svært at gøre rent. Man kan også købe indbygningskogeplader med en ramme omkring af f.eks. rustfrit stål.

 

Find den helt rigtige kogeplade

Du har nu fået et overblik over nogle af de kogeplader, som der findes, og du bør hermed føle dig lidt klogere på området. Dog kan det stadig være svært at beslutte sig for, hvilken kogeplade der er den bedste. Derfor rådes du til at tage et kig på Ovn-test.dk, hvor du kan få et overblik over de kogeplader, der har klaret sig bedst i test. Således er du sikker på at finde den helt rigtige kogeplade.