Få fikset din telefon med reparation – hurtig walk-in-service

Få fikset din telefon med reparation – hurtig walk-in-service

6. februar 2019 Slået fra Af Redaktionen

Forestil dig dette. Du sidder med din morgenkaffe og skal til at gå en ny arbejdsdag i møde. Alt går fint, lige indtil du kommer til at vælte din kaffekop, så kaffen er ud over det hele – også på din telefon. Der opstår med det samme panik, for du ved, den er gal; telefonen reagerer ikke. I en sådan situation er det svært at holde hovedet koldt, men med Save My Phone skal du ikke vente længe, før din telefon er på banen igen.

Det tager mindre end en time

Selvom uheldet altså sker, lige inden du skal på arbejde eller har en aftale, kan du nå at få fikset problemet i tide. Hos Save My Phone er der nemlig en ualmindelig effektiv Walk-in service, hvilket betyder, at din telefon er klar inden for et tidsrum på 10-60 minutter.

Vores walk-in-værksted befinder sig i Lyngby, og du behøver hverken ringe eller bestille tid inden – man møder simpelthen bare op. Det er altså en nem og hurtig løsning, hvor vi sørger for, at du går glad fra biksen.

Det kan vi hjælpe med

Om det er en lille eller stor reparation, din telefon har brug for, er vi klar til at hjælpe. Save My Phone tilbyder nemlig et stort udvalg af reparationer, så uanset om det er en vandskade, en smadret skærm eller noget helt tredje, der er på spil, er det et problem, der kan løses hos os. Vi reparerer alle mærker og har i øvrigt også en glimrende computer-service. Der er en 12 måneders garanti på alle reparationer, så du kan trygt overlade din telefon hos os.

Det er selvfølgelig aldrig sjovt, når ens telefon går i stykker, men med hjælp fra Save My Phone er det et kortvarigt problem. Reparationerne sker til retfærdige priser, da tilfredse kunder er vores vigtigste prioritet.