Få flere kunder med en interessant hjemmeside

Få flere kunder med en interessant hjemmeside

2. februar 2019 0 Af Redaktionen

Noget af det vigtigste er at du kan skabe noget interesse for de leads – potentielle kunder, der kommer ind på den hjemmeside. På den måde kan de forhåbentlig udvikle sig til at blive kunder. I den forbindelse bruger man, det der hedder en salgstragt, som kan give noget klarhed over, hvor mange af de personer, der kommer ind på din side, som rent faktisk vælger at købe noget og derved konvertere til kunder.

Sådan fastholder du interessen hos forbrugeren

På få sekunder vil din hjemmesideblive vurderet, det betyder, at du skal være helt skarp og up to date med de ting, som en potentiel kunde forventer – det kan selvfølgelig være individuelt, men der er basisting, som der skal være helt styr på:

  1. Mobilvenlig hjemmeside – mange bruger deres mobil eller tablet, når de skal på nettet i dag, derfor nytter det ikke noget, at din hjemmeside kun er sat op til computere, da det så kan gøre, at du mister potentielle kunder. Kan man ikke klikke rundt på din side på mobilen, så erstattes du med en konkurrent.
  2. Simpelt – din hjemmeside skal helst være så simpel som muligt, og give det kunden har behov for, hvis du har en virksomhed, som kræver kontakt til dig, så er det vigtigt, at du gør det ekstremt nemt for den potentielle kunde at kontakte dig. Det kan, du gøre ved at have en boks på alle dine undersider, hvor kunden har mulighed for at kontakte dig. Derudover kan du også have dine kontaktoplysninger i bunden af din side.
  3. Troværdighed er yderst vigtigt, hvis en potentiel kunde ikke føler, at du er troværdig, så klikker de videre. Du kan skabe troværdighed på mange måde – en måde at gøre det på er ved, at du optager videoer med kunder, som har været tilfredse med dine ydelser eller produkter, det skaber en stor troværdighed.

Med disse tre ting på plads, så har du banet vejen for, at en potentiel kunde skal gå videre på din side og forhåbentlig gå fra at være en potentiel kunde til at være en kunde i din forretning. Få hjælp til webdesign her.