Få styr på selskabsretten hvis du driver egen virksomhed

Få styr på selskabsretten hvis du driver egen virksomhed

26. november 2018 0 Af Redaktionen

Har du en virksomhed, så ved du også, hvor mange juridiske aspekter og regler, der følger med, når man er selvstændig. Det kan være svært at finde rundt i det hele, og især når man har travlt med at passe sin virksomhed og sørge for, at den kører så godt som muligt. Hvis det derfor ikke er noget, man har stor erfaring med i forevejen, så er det svært at finde tid til at sætte sig ind i det hele. Det kan derfor være en god idé at få hjælp fra et advokatfirma, som har erfaring med erhvervsdrivende og kender til de love og regler, som forbindes med dette.

Du kan blandt andet få hjælp og rådgivning omkring selskabsret hos Clemens Advokatpartnerselskab, som har særligt meget erfaring og mange kompetencer, når det kommer til de juridiske områder, der gælder erhvervsdrivende. De rådgiver alt fra helt små virksomheder til store ejerledede virksomheder, så alle har mulighed for at få deres hjælp, hvis de skal have rådgivning omkring for eksempel selskabsretten. Du kan finde deres kontor i Århus, men kan også sagtens kontakte dem over telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål vedrørende deres service.

På disse områder kan du få juridisk rådgivning

Clemens Advokatfirma kan som sagt rådgive dig, hvis du er en virksomhed, der har brug for hjælp i forhold til selskabsretten. Deres rådgivning omfatter dog meget mere end blot en overordnet forklaring af, hvad selskabretten indebærer. De kan blandt andet rådgive dig på disse områder; Kapitalændring, udarbejdelse og forhandling af ejeraftaler, valg af selskabsform og etablering af selskaber og filialer, omstrukturering af selskaber og koncerner og meget andet. Der er altså rigtig mange specifikke områder, hvor du kan hente deres hjælp, hvis du ikke selv har meget viden omkring det. Har du et konkret spørgsmål eller problem, som du skal have hjælp til, er det altså blot om at kontakte dem.