Ferieguide: Lej en bus til din næste grupperejse med arbejdet, familien eller vennerne

Ferieguide: Lej en bus til din næste grupperejse med arbejdet, familien eller vennerne

15. november 2020 Slået fra Af Redaktionen

Vidste du, at det er muligt at leje en bus til nærmest alle destinationer – uanset hvor mange I er? Du kan nemlig både leje store busser samt minibusser, hvor du får en chauffør tilknyttet. På den måde kan jeres ferie allerede starte på vejen, i stedet for når I ankommer til destinationen.

Det kan være en stor frihed at have en chauffør med, så I ikke skal holde jer vågne hele vejen til destinationen, men i stedet kan slappe af. Det er jeres ferie, og I behøver ikke at bruge tid og energi på at køre en bil, når I kan leje en bus med chauffør i stedet. Billig busudlejning kan varmt anbefales til større grupper, da I på den måde ikke bliver splittet, men hele tiden vil være samlet.

Destination til forlystelsesparker, seværdigheder m.m.

Skal I en større gruppe til Djurs Sommerland, Legoland eller en tredje forlystelsespark, så kan I også bestille en bus. Det er nemt at bestille en bus til større udflugter, da det er nemmere at holde styr på alle, hvis man er samlet frem for at være spredt i mange forskellige biler.

En tur i en forlystelsespark kræver også lidt kræfter, og man kan godt være lidt træt efter sådan en tur. Lejer I en bus med chauffør, vil I kunne slappe af hele vejen hjem.

Det kan både være skoler, børnehaver, fritidshjem eller arbejdspladser, der tager på firmaudflugt, som lejer busser til udflugter. Men du kan som privatperson også sagtens leje en billig bus, når du skal på udflugt med venner og familie.

Destination inden for landets grænser

Du kan også leje en bus, hvis I skal til en anden by, hvor I skal være et par dage eller blot have en endagstur. Uanset hvor lang ferien er, vil det være muligt at leje en bus, hvor der er plads til alle. Ferier behøver nemlig ikke være lig med udlandet, hvilket vi i år også har fundet mange eksempler på.

Du kan derfor sagtens tage til København, Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg eller andre danske byer med bus på ferie. Det kan være et billigere alternativ at leje en bus, i stedet for at I kører i mange forskellige biler. Billig busudlejning er velegnet til større grupper, hvorfor I skal være flere, der tager på tur sammen, før det giver mening.

Man kan sagtens arrangere en gruppeferie til Aarhus eller København, da mange af de danske byer har rigtig meget at byde på. Derudover er det oftest også muligt at leje et par cykler, hvis I gerne vil rundt omkring i byen på en nem og grøn måde.

Destination i udlandet

Det er også muligt at leje en bus, der tager jer med til udlandet. Igen kræver udlejningen, at I er en større flok, som skal af sted – men er I det, så er det en fed måde at starte og slutte ferien på. En køreferie eller busferie er et godt alternativ til for eksempel flyrejser. Specielt i disse dage, hvor Covid-19 stadig spreder sig.

Destinationer, som er værd at køre til, kan for eksempel også være Tjekkiet, Tyskland og Holland.