Find den perfekte tørretumbler

Find den perfekte tørretumbler

14. oktober 2018 0 Af Redaktionen

Det er essentielt for de fleste familier at have en tørretumbler, da det kan spare en rigtig meget tid. Når man lever i en travl hverdag, hvor man både skal holde styr på arbejde, hjem og børn, så skal det helst gå hurtigt at ordne vasketøjet. Man kan ikke komme uden om det, og derfor kan man lige så godt gøre det så effektivt som muligt.

Når man skal investere i en tørretumbler, er det også vigtigt, at man finder den rette. Hos test-tørretumbler.dk tester de forskellige tørretumblere, så man kan finde den bedste og billigste tørretumbler til hjemmet. På den måde kan man få hjælp til at vælge den helt rigtige tørretumbler til ens hjem.

3 forskellige tørretumblertyper

Når man skal købe en tørretumbler, er det vigtigt at vide, at der er tre forskellige typer, som man normalt tager i betragtning.

Den første er en aftrækstørretumbler. En aftrækstørretumbler er en gammel model, men er stabil i drift. Den er smart, hvis man har et indbygget ventilationssystem i hjemmet, da man kan koble tørretumbleren direkte til. Dette kan lade sig gøre, fordi den suger luft ind fra ventilationen, som dernæst opvarmes og bruges til at tørre tøjet, samtidig med at den fugtige luft bliver sendt ud igennem ventilationen igen. En ulempe er dog, at den er høj i energiforbrug.

Den anden er en kondenstørretumbler. Her er der ikke et ventilationssystem, som sender luften ud igen. Til gengæld bliver den varme luft omdannet til kondens, som ender i en beholder i tørretumbleren. Man skal enten selv tømme beholderen eller sætte tørretumbleren til et afløb, så den tømmes af sig selv.

Til sidst har vi en vaske-tørremaskine. Her er der tale om en vaskemaskine og tørretumbler i samme produkt. Det er smart, hvis man har begrænset med plads, men ellers er den knap så effektiv, som de to andre, når det kommer til at tørre tøjet.