Find den rette balance mellem at spise ude og hjemme

Find den rette balance mellem at spise ude og hjemme

1. marts 2020 Slået fra Af Redaktionen

Du kender det sikkert godt. Klokken nærmer sig spisetid, du står i supermarkedet med dit barn i hånden og prøver at finde ud af, hvad I egentlig skal have til aftensmad. Du har nærmest sved på panden, dit barn trækker dig i armen, og du ønsker intenst, at hylderne vil give dig et svar på, hvad du skal købe med hjem. Måske lyser du op i et smil, når det går op for dig, at I da vist nok har rester i fryseren, eller også ryster du på hovedet og tager på café. Begge dele er helt i orden, men måske er det rart for dig at finde en god balance imellem hvornår du spiser ude og hjemme?

Mad Disken på Frederiksberg

Når krisen rammer i ulvetimen, eller du bare har lyst til en dejlig dag på restaurant med din familie, så er Mad Disken på Frederiksberg et rigtig godt bud. Let frokost, let aftensmad, der er masser af muligheder til gode priser, og du kan endda tage maden med dig hjem som takeaway. Hvis det hele skal være lidt mere festligt, tilbyder Mad Disken faktisk også brunch lørdag og søndag, så tag familien med dig og oplev, hvor fantastisk det er at nyde dejlig mad i hinandens selskab.

Madplaner

Det er skønt at spise ude, og det er bestemt ikke noget, man bør snyde sig selv og sin familie for, men nogle gange er det også rart at være derhjemme. Hvis du har svært ved at finde ud af, hvad du skal lave til aftensmad, kan det være en god idé at lave ugentlige madplaner, så beslutningen ikke skal tages nede i supermarkedet, når du har været på arbejde og er træt. På den måde kan du også planlægge, hvilke dage du gerne vil spise ude og hvilke dage, du bliver hjemme.