Find det bedste løbebånd til dit hjem

Find det bedste løbebånd til dit hjem

17. oktober 2018 0 Af Redaktionen

Hvis ud har besluttet dig for, at du skal have fat i et løbebånd til dit hjem, er det også vigtigt at undersøge markedet, inden du beslutter dig for, hvilket du vælger at købe med hjem. Der er forskellige typer af løbebånd, og de er alle hver deres gode egenskaber. I nedenstående kan du få et overblik over, hvilke egenskaber du skal være opmærksom på, når du vil investere i et løbebånd.

 

Vær opmærksom på antallet af programmer på løbebåndet

Mange vælger at løbe på løbebånd, fordi løbebåndet har flere forskellige løbeprogrammer, man kan følge. Med et løbeprogram skal man blot bevæge benene, og så bestemmer selve programmet, hvor hurtigt du skal løbe og i hvor lang tid. Det gør, at ud undervejs i løbetræningen ikke selv behøver at holde øje med tid og hastighed. Der er nogle løbebånd, der ikke har disse løbeprogrammer, og så er der nogle løbebånd, der har mange løbeprogrammer, og nogle der har få.

 

Vær opmærksom på løbebåndets vægt

Der er stor forskel på løbebåndenes vægt. Der er nogle løbebånd, der vejer 79 kg. og nogle der vejer 120 kg. For nogle kan det føles usikkert at løbe på et løbebånd, der vejer mindre end én selv, mens det for andre er knap så vigtigt. Det er naturligvis en smagssag.

 

Vær opmærksom på om løbebåndet har en stigningsfunktion

For dem der vælger at benytte løbebåndets stigningsfunktion, kan det være ærgerligt at købe et løbebånd, der ikke har denne funktion, eller som ikke har en høj nok stigningsfunktion. Der er altså mange egenskaber ved et løbebånd, og det er vigtigt at være opmærksom på disse. Hvis du stadig ikke er helt sikker på, hvilket løbebånd du skal vælge, kan du med fordel tjekke listen over de løbebånd, der klarer sig bedst i test, og som har fået bedst anmeldelser.