Find det rigtige gulv til din nye altan

Find det rigtige gulv til din nye altan

19. maj 2018 0 Af Redaktionen

Overvejer du at få etableret en altan, men er du i tvivl om, hvordan du skal vælge, at gulvet skal se ud? Så bør du måske læse med her.

Beton, komposit eller træ?

Når de varme måneder nærmer sig, er det ingen hemmelig, at de fleste ynder at bruge så meget tid udendørs som overhovedet muligt. Og det er også grunden til, at flere vælger at få etableret en altan. En altan er især et godt alternativ, hvis man bor i en etageejendom, hvor der ikke forefindes noget andet uderum. På den måde kan altanen blive den forlængelse af hjemmet, som vil komme til at fungere som den manglende have og altså være det sted, hvor man kan gå udenfor. Dog uden at komme langt væk fra hjemmet.

En altan er for mange en fordel at få etableret. Dog kan det være utrolig svært at finde ud af, hvordan en sådan skal se ud. Og det især når det kommer til de mere designmæssige ting, som for eksempel det gulv, som altanen skal belægges med. Gulvet skal gerne synes som værende en forlængelse af resten af hjemmet, og derfor er det vigtigt, at den stil, som forefindes indendørs, videreføres udendørs. På den måde sikres den røde tråd, og der lægges derfor også op til mere ro i forhold til den udendørs tilbygning.

Der er flere løsninger, når det kommer til gulvet på den nye altan. Nogle foretrækker et gulv lavet af beton, som kan være med til at give uderummet et rustikt look, andre foretrækker et gulv lavet i komposit, som er både praktisk og billigt, når det kommer til vedligehold. Og andre igen vælger at udføre gulvet i træ, hvilket også er den mest populære løsning. Det skyldes, at træet giver et smukt udtryk, og så er det godt at gå på, idet træet kan suge vand og derfor sjældent vil synes våd.

Find yderligere råd online

Uanset hvad du er til, kan du få kyndig rådgivning hos https://www.minaltan.dk, som også er førende inden for projektering, produktion og montering af altaner.