Find en moderigtig elefanthue til dit barn

Find en moderigtig elefanthue til dit barn

4. februar 2019 0 Af Redaktionen

En elefanthue kan være en fantastisk ting at have i dit barns garderobe. I disse dage kan man få en super fed Huttelihut elefanthue i uld, der passer perfekt ind i tidens farver og kan give dit barn et flot, stilrent look. Man kan få en masse forskellige modeller, hvor der med sikkerhed kan findes en til dit barn.

Derfor skal det være en elefanthue

Elefanthuen er andre huer overlegen i den forstand, at den sørger ekstra godt for barnet. Den lukker nemlig helt af ved halsregionen, så der ikke er et bart område omkring halsen, hvor barnet kan fryse. Derudover, så findes der elefanthuer i fine grå farver, som passer rigtig godt ind i tidens stil, hvor det gerne må være afdæmpet og stilrent. Det er dog ikke det eneste, som man kan kigge efter, når man er på udkig efter en ny elefanthue. Man bør nemlig også overveje materialet af denne hue og hvilke mærker, som huen skal have gjort sig fortjent til.

Uld, svaner og oekotøj

Når det handler om isoleringsevne, så er et naturmateriale som uld uovertruffet. I og med at det er et naturmateriale, så kan man også ofte få svanemærkede produkter, hvis producenten har taget ansvar overfor både miljøet og børnene. Med et svanemærke kan man være sikker på, at der ikke er farlige mængder af kemikalier i tøjer, som kan være med til at skade barnet. Dette mærker er ikke kun begrænset til tøj, så det er noget man bør kigge efter generelt. Et andet mindre udbredt mærke er Oeko-Tex-mærket. Når en beklædningsgenstand har gjort sig fortjent til Oeko-Tex-mærket, så er det blevet testet og frikendt for farlige kemikalier. Det betyder, at man faktisk kan tage det på direkte fra pakken uden at skulle vaske det først – selvom de fleste nok stadig foretrækker at vaske det.