Find gode sengetilbud online

Find gode sengetilbud online

1. juni 2022 0 Af Redaktionen

Hvis du er ved at lede efter en ny seng, er du garanteret allerede blevet meget bevidst om, hvor dyr god kvalitet kan være. Det er en skam, for selvom ikke alle har råd til det, fortjener alle en god nats søvn på en madras, der støtter hele kroppen.

Her kan du lære om, hvordan du får en billig seng af god kvalitet.

Få den bedste pris på senge på nettet

Du kan finde de samme gode senge på nettet som i butik, og online finder du endda også oftere tilbud og rabatter. Hold øje med forskellige sengesider og slå til, når der er et tilbud på en seng, du har haft i kikkerten.

På hjemmesider som sleepzone.dk/kontinentalsenge/kontinentalseng-tilbud/ kan du ofte finde gode tilbud. Mange hjemmesider giver dig desuden ekstra rabatter, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. På nettet er der rig mulighed for at slå prisen lidt ned, da de i forvejen ofte er lavere end i butikker.

Forhandl i butikken

Hvis du kigger på senge i butik, kan du ofte få dig en god handel. Senge og madrasser har gerne en vejledende pris, som du kan få forhandlet ned. Du kan snakke med sælgeren om de muligheder, de har for at slå prisen ned, og forhandle frem og tilbage, så du måske kan få ben eller et stel med meget billigere end ellers, hvis ikke gratis transport.

Spørg hellere mere end mindre. Du får kun den bedste pris, hvis du beder om den, og det gør ikke noget at presse lidt på. Hold en venlig, men seriøs, mine, så du bliver taget alvorligt, men ikke kommer til at fremstå fjendtlig.

Når du forhandler i butik, skal du også huske på, at der er husleje, der skal betales. Derfor er det ofte billigere på nettet.