Føl dig mere tryk, når du køber høreapparater

Føl dig mere tryk, når du køber høreapparater

17. maj 2019 Slået fra Af Redaktionen

 

Hvis du har mistanke om, at din hørelse er nedsat markant eller føler dig træt af, at du aldrig kan høre hvad folk siger, så få gjort noget ved det. Jo hurtigere du kommer i gang med at gøre noget ved det, jo mere vil du takke dig selv senere. Det giver så meget værdi i hverdagen, når man pludselig kan høre klart og tydeligt efter længere tid med dårlig hørelse. Bor du i Roskilde, Høje Taastrup eller Lejre, så kan du kontakte Roskilde HøreCenter for en gratis høretest.

Meld dig ind i Ældre Sagen

Hvis du alligevel skal have et høreapparat, så kan du også med fordel melde dig ind i Ældre Sagen. Ældre Sagen har et samarbejde kørende med Oticon klinik, som producerer høreapparater. Dette samarbejde gør, at du kan opnå en række fordele ved at melde dig ind i Ældre Sagen. De tilbyder bl.a. en garantiperiode på 4 år. Udover det, så har de en direkte tryghedslinje, hvor man kan ringe så snart man er i tvivl om noget. De giver rabat på nogle af deres produkter, og så tilbyder de en garanti, hvis du mister eller ødelægger dine Oticon høreapparater.

Ældresagen kommer til dig

Hvis du ikke selv har muligheden og kræfterne til at komme til Roskilde for f.eks. at få en høretest, så kan de hos Roskilde Hørecenter komme til dig, hvis du bor i omegnen. Her vil de både besøge dig til en høreprøve og hjælpe med at bestille et høreapparat til dig, de vil hjælpe med at tilpasse det og til sidst komme til en efterjustering, så alt er lige som det skal være.

Gør noget ved problemet nu, for du vil takke dig selv senere. Det er kun en fordel, at der bliver taget fat om problemet så tidligt som muligt.