Fordele og ulemper ved eyelash extensions

Fordele og ulemper ved eyelash extensions

17. oktober 2018 0 Af Redaktionen

Er du en af de kvinder, som altid har drømt om lange, fyldige vipper? Så har du måske overvejet at få påsat eyelash extensions, som er falske vipper, der sættes på dine naturlige vipper. Men er du i tvivl om, om de falske øjenvipper er noget for dig? Så læs med her og få fordele og ulemper ved de smukke vipper.

Ulemper ved falske øjenvipper

Lige så smukke falske øjenvipper kan være, lige så svære kan de være at pleje, hvis du ikke kender metoderne på forhånd. For at vipperne holder længst muligt, skal du undgå olieholdige produkter og makeupfjerner til vandfast makeup, da det kan påvirke den lim, der bliver brugt til at holde vipperne på plads.

Samtidig skal du passe på med at gnide i vipperne. I stedet skal du børste vipperne med en ren mascarabørste. Ulemperne ved falske øjenvipper er altså, at du skal være påpasselig med de produkter, du bruger på og omkring øjnene.

Fordele ved falske øjenvipper

Selvom de falske vipper kan være svære at lære at pleje og vedligeholde, så kan de mindske dit mascaraforbrug markant. Med de falske vipper kan du også få flere forskellige stile, former og farver, så øjenvipperne kan komme til at passe til den stil, du går efter. Hvis du er til det naturlige look, kan der anbefales mørkebrune vipper med en kortere længde, mens du måske hellere skal gå efter sorte, fyldige vipper med masser af volumen, hvis du ønsker et mere dramatisk look.

Vipperne laves både i ægte minkpels og i et syntetisk materiale, så derfor kan du sagtens få påsat vipper, hvis du er veganer.

Har du lyst til at forsøge dig med falske øjenvipper som kan holde i mange uger, hvis du plejer dem korrekt, så kan du blandt andet få påsateyelash extensions i Charlottenlund, Frederiksberg & København.