Forkæl din garderobe med håndlavede produkter

Forkæl din garderobe med håndlavede produkter

24. september 2018 0 Af Redaktionen

Sommerens varme vejr er skiftet ud med køligere temperaturer og regn. Din garderobe har muligvis bestået af shorts, t-shirts, nederdele og badetøj, men med de køligere temperaturer vil din krop takke dig, hvis du pakker den ind i lidt mere tøj, når du går uden for din dør. Du kan med fordel tage et kig på din garderobe og gøre dig overvejelser om lunere tøj, såsom halstørklæder, huer og ponchoer. Når dine overvejelser skal gennemføres, er der mulighed for, at du kan gøre det med et ekstra pift. Forkæl din garderobe og ikke mindst dig selv ved at købe håndlavede produkter, der ikke engang vil få selv de køligere temperaturer til at føles ubehagelige og kolde.

Håndlavede produkter til dine behov

Du kan forkæle garderoben med alt fra overtøjet til festtøjets varmere tilbehør. Huer i alverdens farver og former og sjaler, der matcher festkjolens smukke facon. Og hvorfor så ikke pifte det hele op med god kvalitet – vælg håndlavede cashmere- og uldprodukter. De ekstra accessories du tilføje til din garderobe kan afspejle både dit humør, men også sans for moden. Med farverige huer bliver selv de grå og triste dage lidt mere friske og på samme tid holder den ørerne varme. Dit behov kan også være den mere neutrale hue, der matcher med overtøjet. Det behøver ikke kun være ude i den køligere luft, at garderoben trænger til fornyelse. Årets fest kan være lige om hjørnet, men et sjal til kjolen kan være den sidste finish samtid med, at den varme dine bare arme. Igen vil den ensfarvede kjole kunne piftes op med et farverigt sjal, eller omvendt kan en farverig kjole bære et mere ensfarvet sjal, så farverne ikke forstyrrer hinanden. Uanset dit behov falder du ind med moden, eller formår at skabe din egen mode med dine valg. Find de håndlavede produkter hos Pashminawear.

Dyrebare materialer

Når du skal forkæle dig selv og din garderobe, hvorfor så ikke gøre det ordentligt? Du kan vælge at købe dig til den ultimative luksus, hvis du investerer i et cashmere-produkt. Cashmere er blødt, fin uld, der stammer fra geder på egne i Himalaya. På verdensplan finder du ikke store mængder af cashmere, hvilket også gør det til et meget eksklusivt og ikke mindst eftertragtet materiale. Cashmere er også et af de uldprodukter, der indeholder færre allergener. Dette luksusmateriale er ikke det eneste, der findes inden for uldprodukter. Uld kan du nemlig få i mange varianter. Sædvanligvis kommer uld fra får, men som i cashmere-produkter stammer uldet fra geder, og andre produkter kan indeholde uld fra kameler. Der er dog også uldet fra lam, hvilket også er særligt eftertragtet og ikke mindst blødt. Egenskaberne ved uld er, at det isolere godt, din hud kan ånde igennem uldprodukter, mens at din huds fugt også kan blive absorberet, hvilket gør, at du sjældent kommer til at svede. Du kan dermed godt forkæle dig selv og din garderobe ved at investere i de dyrebare materialer med eller uden farver.