Fra dreng til mand; Sådan gør du dig mere mandlig

Fra dreng til mand; Sådan gør du dig mere mandlig

1. april 2020 Slået fra Af Redaktionen

Er du lidt af en tøsedreng?, eller det synes dine kammerater måske du er? Det er der noget at gøre ved, du skal bare have skæg, ølmave og ikke mindst en dyb stemme. Det kræver måske en smule, men der er nogle af tingene du selv kan gøre for at mande dig lidt op.

Ret ryggen

En god ting når man skal være lidt mere mand, er at rette ryggen og svare igen. Du skal ikke sige nej, men tage imod udfordringer, der er intet værre end en mand uden humor og kvalitet. Tag chancer og vær dig selv, men mand dig lidt op, du skal lette røven fra sædet, og komme ud og være dig, give verden dig.

Tag ansvar

En god ting er at tage ansvar, du skal tage ansvar for dine meninger, og alt du gør. Det er dumt at sige ”det var ikke mig”, det er vigtigt du tager ansvar for alt du gør. Din mor gør det i hvert fald ikke, dine medmennesker vil være glade for at se du tager ansvar, så tag dig sammen, og bliv voksen. Det er dig der kan ændre det, ikke dem omkring dig.

Slåskampe med gutterne

Det er typisk drenge, lige meget alder at lave væddemål og slåskampe med drengene. Det viser også bare du ikke er den kedelige type. Slåning for sjovt er altid hyggeligt, og så kan du også mande dig lidt op, lade være med at tude, men give den gas og vis ham hvem der bestemmer.

I kan lave væddemål, give den gas, og vælte hinanden, selvom det nok lyder lidt plat. Så er det en god ide, mænd slås ofte med hinanden bare for sjov. Der er ingen grund til de gør det, måske fordi de er lidt som handyr, der kæmper om hunnerne, det vides ikke, men kan da godt tænkes?