Fra InterDeLuxe til Agoons

29. september 2019 Slået fra Af Redaktionen

Agoons startede i 2013 med primært at sælge madrasser, topmadrasser og hovedpuder – dengang gik de dog under navnet InterDeLuxe. 1 2018 skiftede de navn til Agoons, men de tilbyder naturligvis stadig de gode produkter af høj kvalitet samt deres fantastiske service. Deres koncept er egentligt meget enkelt. De ønsker at tilbyde deres kunder en lang række produkter af høj kvalitet – og så til de bedste priser. Hos dem har du mulighed for at købe alt, hvad du skal bruge for at få en god nats søvn, og det gælder alt lige fra madrasser, hovedpuder, babymadrasser og meget, meget mere. Ønsker du således at se et stort udvalg af madrasser, er Agoons er et rigtig godt sted at starte.

Babymadrasser og juniormadrasser

Noget af det, som har stor betydning for kvaliteten af dit barns nattesøvn, er madrassen. Børn udviklet nemlig både mentalt og fysisk, når de sover, og de har derfor brug for de absolut bedste vilkår for en god og dyb nattesøvn. Med andre ord, bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten af dit barns madras. Når du skal vælge den perfekte madras til dit barn, bør du dog ikke blot have øje for kvaliteten, du skal også være opmærksom på madrassens holdbarhed. Babymadrasser skal nemlig kunne holde til slid, men de skal samtidig give til barn den optimale støtte, som det har brug for under sin søvn.

Vi ønsker kun det absolut bedste for vores børn, og du kan derfor også vælge at købe et vådliggerlagen, som beskytter madrassen mod ufrivillig vandladning samt sørger for, at barnet ikke bliver generet under sin søvn.

Hos Agoons har du desuden mulighed for at bestille madrasser i specialmål, så du kan være sikker på, at ligge så komfortabelt som overhovedet muligt. Er du altså ekstra høj, eller ønsker du bare en madras, hvor der er lidt ekstra plads til at strække benene ud, så tag et smut forbi Agoons, og få et uforpligtende tilbud på deres madrasser med specialmål.