Gode forlystelser til børnefamilien

Gode forlystelser til børnefamilien

22. juni 2019 Slået fra Af Redaktionen

Det kan være svært at komme på nye spændende idéer, når man skal planlægge udflugter og aktiviteter med familien. Børn elsker at komme ud og opleve ting, og som forældre vil vi naturligvis gerne give dem nye gode input, så de får sjove og anderledes oplevelser gang på gang.

Her følger fem idéer til dig, der skal planlægge næste udflugt.

Dyrepark

Børn elsker at se dyr og komme helt tæt på dem. Det er der mulighed for i en dyrepark, hvor du samtidig kan lære dine børn om de enkelte dyr, deres oprindelseslande og meget mere. Mange dyreparker har show indlagt i deres daglige program, så du og dine børn f.eks. kan se dyrene blive fodret.

Stederne er typisk kendetegnet af, at det er gratis eller meget billigt at komme ind, ligesom du i øvrigt gerne må medbringe din egen mad. Det er ofte steder, der ikke er tætpakket af mennesker, så der er masser af plads til at boltre sig som familie.

Forlystelsesland

Dette er en af børnenes største favoritter. I et forlystelsesland kan børnene slå sig løs i alverdens aktiviteter. Tit er forlystelsesparkerne opdelt efter temalande, så man kommer rundt i verdens kroge og besøger særlige tidsperioder – som f.eks. middelalderen eller et land fyldt med cowboys og indianere.

Feriepark

En feriepark summer af natur og glade stunder for hele familien. På camping eller hyttetur til en feriepark får de mindste glæde af at kunne opholde sig ude i den friske natur og bade, lege i skoven, bruge områdets faciliteter som hoppepuder, legeplads og meget mere. Fordi mange af de danske ferieparker ligger nær vandet, er det naturligvis oplagte muligheder for at dyrke vandsport som f.eks. sejlads i kajak, sejlsurfing og meget mere.

For mere information omkring en ferieparks typiske udbud – se her.

Akvarieudflugt

Der findes tusindvis af spændende og mærkelige fisk og skaldyr i et akvarie. Børnene kan ofte komme helt tæt på og røre ved sand, tang, søstjerner etc. hvilket giver gode minder og stimulerer børnene. Som et ekstra plus har mange akvarier store vandshow med f.eks. marsvin eller andre imponerende dyr.

Skovtur

Skoven rummer utallige muligheder for at vælte sig i skovbunden, løbe om kap, cykle, klatre på skranter og meget mere. Her er det også oplagt at tage mad med – men husk at rydde op efter jer selv.