Gør barnedåben helt speciel

21. juni 2019 Slået fra Af Redaktionen

Det er altid en speciel lejlighed, når man skal til barnedåb eller navngivningsfest. Man har føjet et lille nyt menneske til familien og det er den perfekte anledning til at møde barnet og hinanden. Hvis man gerne vil sørge for, at alt bare spiller, så skal man have styr på, hvordan man kan komme til at afvikle arrangementet så gnidningsfrit som muligt for at holde dagen perfekt. Det handler således både om at finde ud af, hvordan folk skal sidde i kirken og hvordan man skal afvikle en eventuel fest bagefter.

Kirken, rådhuset og menneskerne

Når man ankommer til det sted, hvor barnet skal have sit navn, så gælder det om at holde de nærmeste tættest. Det siger lidt sig selv, at de mennesker, som kommer til at have størst betydning for barnet også er dem, som skal være tættest på denne dag. Det betyder ikke, at man skal negligere de gæster, som også er kommet for at vise deres glæde og støtte til de nybagte forældre. En god idé er, hvis man holder et godt arrangement bagefter og dette kunne selvfølgelig oplagt være en brunch.

En brunch som en festlejlighed

Det fede ved en brunch er, at alle kommer til at kunne spise noget, som de godt kan lide. Man har blandet det bedste fra morgenmad og frokost og så passer den typiske brunch rigtigt godt til det typiske tidspunkt for en barnedåb. Hvis man sørger for at have et godt sted at holde sin brunch, hvor man også kan få klaret madlavningen, så er man i gode hænder. Hvis du skal holde en reception efter en navngivning omkring Nyborg, Svendborg og Ullerselv, så kan du få både sted og mad til barnedåb ved at følge linket i teksten og læse mere. Så behøver I ikke selv at have styr på madlavningen, som kommer til at være af højeste kvalitet.