Gør din indretning mere spændende med farver

Gør din indretning mere spændende med farver

23. juni 2020 Slået fra Af Redaktionen

Indretning kan være svært. Man kan have problemer med at finde det, der passer bedst til den stil, man går efter. Hvis man føler at indretningen i sit hjem er for kedeligt, er der forskellige måder, man kan ændre dette på. En af dem er farver. Farver kan fuldstændig ændre et rum, så det ser mere spændende og indbydende ud. Farver kan inkluderes på en masse unikke og flotte måder – en af dem er ved hjælp af tæpper. Et stort farverigt tæppe kan måske virke lidt voldsomt, men hvis du tager små, løse tæpper, kan det give et fint farveindtryk. Du kan finde løse tæpper i forskellige farver, mønstre og størrelser hos Fletco Carpets.

Vælg en grundfarve

Hvis du synes din indretning er en smule for kedelig, men du stadig er fan af det traditionelle look, kan du inddrage en grundfarve i din indretning. På den måde får du en spændende farve inddraget, men holder samtidig fast i det enkle design. Du behøver dog ikke kun at benytte dig af din grundfarve – du kan også lege med forskellige nuancer, så der bliver lidt spil i det. Prøv dig frem, og find ud, hvad du synes, der ser bedst ud.

Benyt mere end 1 farve

Hvis du gerne vil have et hjem der stråler og farver og liv, kan du i stedet for at bruge en grundfarve, bruge en masse farver. Her kan du vælge alle verdens farver, og bruge dem til lige hvad du vil. Et hjem med mange farver kan give et indtryk af, at man med det samme føler sig mere velkommen, fremfor et hjem, hvor alt er enkelt og minimalistisk. Du kan bruge farver til en masse ting med din indretning – det er bare op til dig, hvilke farver du vil bruge, og hvordan de skal inddrages.