Gør dine medarbejderes fysiske arbejde mere behageligt

Gør dine medarbejderes fysiske arbejde mere behageligt

23. september 2020 Slået fra Af Redaktionen

Der findes utrolig mange jobs, som kræver fysisk arbejde og konstant bevægelse. Dette kan være utrolig hårdt og slider meget på kroppen, hvis du ikke passer på undervejs.

Derfor er det som chef en del af dit ansvar, at dine medarbejdere arbejder under de bedst mulige forhold. En af disse forhold dækker deres fysiske arbejde. Derfor bør du undersøge alle de muligheder, du har for at gøre deres fysiske arbejde lettere og mere behageligt. En måde du kan gøre dette på, specielt hvis der er tale om arbejde over hovedhøjde, er med et exoskelet.

Hvad er et exoskelet?

Et exoskelet kan betragtes som en slags rygsæk, du tager på, som så hjælper dig med at holde til dit arbejde. Den yder skulderstøtte ved, at den lindrer den belastning, som arbejdet over hovedhøjde giver på skulderled, ryg og overarme. Belastningen overfører den i stedet til dine hofter ved brug af mekanisk kabel teknologi. På den måde vil dine medarbejdere hurtigt opleve en lindring, og de vil lettere kunne holde den samme arbejdsstilling i lang tid.

Selve skelettet kræver ingen energi tilført og vejer mindre en 2 kilo. Samtidig er det småt og fleksibelt, så det ikke kommer i vejen for bevægeligheden. Altså er den en tilføjelse til dine medarbejdere, som udelukkende er en fordel.

Se det som en investering

At købe exoskeletter til dine medarbejder, bør du se som en investering. Det er et middel, som vil gøre det lettere for dem at udføre deres arbejde, gøre at de kan udføre det i mange timer ad gangen og mindske efterfølgende smerter. Alle disse ting betyder, at dine medarbejdere vil have mulighed for at forsætte med at arbejde for dig i meget længere tid. Exoskeletterne er altså både en investering i dine medarbejdere og i din virksomhed. Det sender nemlig et signal om, at du tager dig af dine medarbejdere.