Gør indeklimaet i dit hjem bedre

Gør indeklimaet i dit hjem bedre

22. juni 2020 Slået fra Af Redaktionen

Det er måske ikke noget vi tænker så meget over, men indeklimaet i dit hjem er noget, du skal tage seriøst. Hvis man har et dårligt indeklima, kan det nemlig påvirke ens helbred. En ting der kan være med til at give et dårligt indeklima, er et dårligt vandafløb. Mange vandafløb har nemlig ikke en god afløbs-lugtlukke. Når vand løber ned i afløbet, kan der komme forskellige gasser og andre skadelig ting op. Derfor er det en god ide med en afløbs-luftlukke, så man skaber et godt indeklima. Green Drain tilbyder forskellige lugtlukkere i forskellige størrelser, som kan være med til at give dig og din familie et mere sundt indeklima. Se mere på Greendrains.eu.

Tips til bedre indeklima

Et bedre indeklima kan opnås på forskellige måder – og det behøver ikke være store ændringer. En ting der kan være gavnlig, er lufte ud i sit hjem ofte. På den måde får man nemlig nyt og frisk luft ind, og undgår, at der bliver indelukket. Hvis du lufter ud i dit hjem 1-2 gange dagligt i omkring 5-10 minutter, vil du allerede der kunne fornemme, at dit indeklima er bedre. En anden ting du kan gøre, er noget så simpelt som at gøre rent mindst en gang om ugen. På den måde sikrer du også et mere rent indeklima. En ting som tændte stearinlys kan gøre dit indeklima værre – prøv derfor at minimere eller helt droppe stearinlys. Et godt alternativ er batteridrevne stearinlys.

Mulige konsekvenser ved dårligt indeklima

Der er forskellige mulige konsekvenser ved et dårligt indeklima. En af dem kan være hovedpine. Hvis man tit oplever hovedpine, kan det faktisk godt have noget at gøre med et indeklima der ikke er, som det skal være. Derudover kan dårligt indeklima også give symptomer som irriterede øjne. Prøv derfor at holde et godt indeklima.