Gør julen mere interessant med anderledes julepynt

Gør julen mere interessant med anderledes julepynt

24. februar 2019 0 Af Redaktionen

Du kan finde meget julepynt på det danske marked. Det sælges i stort set alle butikker – lige fra Netto til interiørbutikker. Fælles for disse forhandlere er dog, at de typisk specialiserer sig i traditionel julepynt. Årsagen til dette er meget simpel; at danskerne foretrækker denne type julepynt. Flere har dog fået øjnene op for, at det ikke behøver at være traditionelt.

Hvis du ønsker at gøre julen mere interessant, så lad det traditionelle julepynt forbliver i papkasserne på loftet, og find i stedet Dankortet frem, gå på jagt efter noget anderledes julepynt, og skil dig ud fra mængden. Det kan nemt blive for kedeligt, hvis juletræet er ens hvert år – og specielt hvis det også ligner naboens. Bryd derfor mønsteret og normerne.

Det er kun egen fantasi, der sætter grænserne

Der er ikke nogen regler, du skal følge, hvis du gerne vil pynte op til jul. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænsen. Hvis du gerne vil pynt med ornamenter, der forestillet frugt, en figur fra et spil eller noget helt tredje, så er det helt op til dig selv. Der er alt for mange, der går op i, at det skal være traditionelt og gøres, som man altid har gjort det.

I løbet af de seneste par år er udvalget blevet forøget. Det har medført, at du i dag kan finde et stort udvalg af julepynt, der tager afstand fra, hvad der kan betragtes som værende traditionelt. Det gør det interessant for dig, der synes, det er sjovt at pynte op med andet end, hvad man altid har gjort. Gør det dog fordi, du har lyst og ikke for at skille dig ud.

Skal man overhovedet pynte op til jul?

Der er meget delte meninger om, hvorvidt man skal pynte op til jul. Mange mener, det er noget, du skal begynde med allerede flere måneder inden. Andre er af den opfattelse, at det ikke er noget, du skal bruge tid og energi på. Hvis du har i sinde at pynte op, så husk dog at pynte op som du selv ønsker det – og ikke som traditionen foreskriver det.