GOTS-certificeret børnetøj fra Serendipity

GOTS-certificeret børnetøj fra Serendipity

27. maj 2020 Slået fra Af Redaktionen

Kan dit barn også godt lide at lave kolbøtter, vejrmøller samt at gå i spagat? Mangler du derfor noget tøj til ham eller hende, som ikke klør eller gå i stykker under sådanne aktiviteter? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om børnetøjet fra Serendipity, som alt sammen er GOTS-certificeret, hvorfor det altså er helt uden kemikalier samt fremstillet af økologisk bomuld. Serendipity laver desuden både børnetøj til drenge og piger, hvorfor det er helt ligegyldigt, om du mangler tøj til din søn eller datter. Vælger du at købe børnetøj fra Serendipity, kan du altså klæde dit barn i bløde tekstiler, som du kan være sikker på, holder på varmen samt, at der er rigelig med bevægelighed, så der er plads til både sjov og leg. Alle kollektioner fra Serendipity er desuden designet med et klassisk nordisk twist, og så bærer de naturligvis også præg af flotte farver og søde motiver. Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i at udforske? Så finder du lige her et stort og spændende udvalg af børnetøj fra Serendipity.

Serendipity børnetøj til følsom hud

Har dit barn følsom hud, er det utroligt vigtigt, at du klæder ham eller hende i noget børnetøj, der ikke indeholder kemikalier. Kemikalier kan i sådanne tilfælde nemlig give både udslæt, irriterende kløen og allergi – og det er ikke sjovt at lege, hvis tøjet generer hele dagen. Sørg således for at købe børnetøj, der i stedet er fremstillet af naturlige og bløde materialer, der ikke generer dit barns følsomme hud i løbet af dagen. Sådant børnetøj kan du netop få hos Serendipity, som har både økologi og bæredygtighed i fokus, når de fremstiller tøj.

Serendipity finder desuden deres inspiration til deres designs i naturen, hvorfor deres sommer tøj altså bærer stort præg af lyse pastelfarver, der passer perfekt til de mere solskinsrige og lune måneder. Deres børnetøj til vintermånederne er desuden dejligt let at have på, uden at der bliver ofret på varmen samt de smarte designs. Serendipity laver desuden også nogle lækre store striktrøjer til vintermånederne, og motiverne på de forskellige stykker tøj skifter fra blandt andet blomstre til helt unikke mønstre. Børnetøj fra Serendipity tilbyder desuden nogle utroligt rene linjer, hvorfor det nemt kan parres med andre items fra garderoben.