Har du brug for briller?

Har du brug for briller?

14. august 2019 Slået fra Af Redaktionen

Hvis du døjer rigtig meget med hovedpine eller kniber øjnene sammen for at kunne læse, kan dette være et tegn på, at det er på tide at gå til optikeren og få tjekket, om du eventuelt har brug for et par briller. Det er vigtigt løbende at få tjekket synet ved en optiker, da dit syn hurtigt kan ændre sig. Bliver disse ændringer ikke opdaget i tide, kan det skabe problemer på sigt.

Så hvis du kan nikke genkendende til, at skilte lige pludselig er svære at læse, eller at du får en slem hovedpine efter en dag med mange timer foran en skærm, vil det være en rigtig god idé at smutte forbi din lokale optiker og få lavet en synstest.

Din lokale optiker

Når du skal have tjekket dit syn, er det en god idé at smutte forbi din lokale optiker. Og I dag er der efterhånden en optiker i alle byer små såvel som store, og i nogle byer endda flere end en. Så uanset om du skal bruge en optiker i Sønderborg, Slagelse eller Svendborg, er der rig mulighed for at få tjekket synet.

Ved optikeren får du foretaget en synstest, hvor der vurderes, hvorvidt du har behov for briller, og om du eventuelt også har bygningsfejl på øjnene. Du får besked, lige så snart testen er overstået, så du sammen med optikeren kan finde den rette løsning, hvis testen viser, at du har brug for briller. Selvom du ikke skulle have brug for briller, er det dog en god idé at bestille tid til en ny synstest efter et lille års tid, så du hele tiden kan holde øje med, om dit syn skulle ændre sig og derved komme det i forkøbet.