Har du styr på outfittet til nytår?

Har du styr på outfittet til nytår?

9. december 2019 Slået fra Af Redaktionen

Selvom julen endnu ikke er startet eller overstået, er der mange, der er gået i gang med planlægningen til nytår. Det er der også god grund til – for december er en måned, som flyver vildt afsted. Derudover er nytår også en aften, hvor det gælder om at være ude i god tid. Aftalerne skal i hus, inden andre aftaler laves. Mad-ud-af-huset skal bestilles, inden restauranterne melder udsolgt. Slutteligt skal du selvfølgelig også have styr på tøjet, således du tropper op i det flotteste outfit. Vi giver dig her inspiration til, hvad du kan tage på nytårsaften, således du kan tjekke dette af listen.

Nytårskjolen – find glittertøjet frem

Som kvinde er det typisk kjolen, der findes frem til nytåret. Kjoler er også festlige og feminine, og dette er især glitterkjoler, der er populære. I år er det in at vælge stof af velour, metallic, satin eller blot almindeligt stof. De moderne farver er mørkeblå, sort, guld, sølv og nude. Husk at vælge en nytårskjole, som du føler dig godt tilpas i. Aftenen bliver hurtigt lang, hvis du hele tiden går og føler dig utilpas i tøjet.

Når det kommer til håret, skal du selvfølgelig også gøre noget ud dette. I år er det især store, voluminøse krøller, som er populære. Du kan også opsætte håret i en elegant frisure, hvor du fletter og samler det i en flot samling i nakken. Bliver dette for kompliceret at kaste dig ud i, er det også altid smukt at lave en stor fletning i håret. Pift gerne frisuren op med diverse hårspænder, som i den grad må siges at være in i øjeblikket. Igen gælder det om at style håret på en måde, som du føler dig komfortabel med at bære.

Nytårsjakkesættet – bliv helt klar til fest

Når det kommer til nytårstøj for mændene, er det oftest jakkesættet, der tages på. Et jakkesæt er ligeledes det oplagte valg, hvor den klassiske og smarte stil opnås til fulde. I år er det specielt jakkesæt i slim fit, som er populære. Moderne farver er mørkegrå, mørkeblå, grå, sort og marineblå. Du kan enten vælge det klassiske og ensfarvede jakkesæt, eller du kan skille dig ud fra mængden i et jakkesæt med tern eller blomster. For at sætte prikken over i’et skal du huske armbåndsuret – find billige ure til mænd her, hvis du mangler et flot armbåndsur.

Vælg nytårssko efter festens type

Slutteligt skal du selvfølgelig også have et par flotte sko på. Disse bør klart vælges ud fra, hvilken type fest du deltager i. Foregår nytårsfesten privat i en bolig, er skovalget måske uden betydning, da de forbliver i entréen hele aftenen. Her bør du i stedet tage et par flotte og festlige strømper på. Består nytårsfesten af dans i byen, skal du finde de fine sko frem. Pumps, stilletter eller flade sko med glimmer er et sikkert hit for kvinderne, mens mændene med fordel kan trække i lakskoene. Skal du danse hele natten, kan det være en god idé at medbringe et par ekstra sko til senere på aftenen, der er mere komfortable. På denne måde skåner du dine fødder.