Høj kvalitet til billige penge

Høj kvalitet til billige penge

12. april 2019 Slået fra Af Redaktionen

Hvis du har brug for VVS-arbejde, og værdsætter at skåne, både din pengepung og miljøet, er Duemose en VVS ‘er for dig. Duemose udfører både små- og store opgaver for deres kunder, og leverer billig VVS i høj kvalitet. VVS-firmaet ved nemlig, at VVS-arbejde kan være en uforudset og dyr udgift, og har derfor vægtet, det at finde en billig VVS-løsning, højt. Denne billige løsning, går dog ikke på kompromis med kvaliteten, da håndværkerne arbejder effektivt og med de bedste materialer. De 45 håndværkere, der er ansat hos Duemose, har tilmed mange års erfaring i branchen, og med base i Helsinge, udfører de især VVS-opgaver omkring Frederikssund og Hillerød, men kommer gerne rundt i hele Nordsjælland.

Alsidighed

Firmaet bestræber sig efter at kunne tilbyde deres kunder så mange løsninger som muligt, og har derfor seks forskellige håndværksgrupper, VVS, kloak, murer, tømrer, malere og elektriker. Med denne alsidighed er de funktionsdygtige i de fleste typer opgaver, de får stillet. De bestræber sig efter at hjælpe dig bedst muligt, og rådgiver derfor deres kunder ud fra den viden de har tilegnet sig, indenfor deres fagområder. Deres mål er at forstå kundens behov, da det bidrager til at nå frem til den mest optimale løsning, og samtidig til at opnå et fornuftigt resultat prismæssigt.

Billig VVS skåner miljøet

Miljø er et af de områder, der bliver sat meget fokus på, rundt omkring i verden. Alle skal blive bedre til at passe på planeten, så vi kan hjælpe hinanden og de fremtidige generationer til et bedre klima. Dette har Duemose taget til sig, og sætter fokus på miljøbevidst energi. De har derfor installeret biobrændselsanlæg, fjernvarme, jord og luftvarme, samt solenergi. Hvilket blot viser at høj kvalitet og billig VVS, sagtens kan gå hånd i hånd med et bedre miljø.