Hold dig til shampoo med naturlige ingredienser

Hold dig til shampoo med naturlige ingredienser

14. september 2020 Slået fra Af Redaktionen

Hvis du gerne vil passe bedst muligt på dit hår, er det faktisk vigtigt at vælge din shampoo med omhu. Der er mange, der blot snupper den første shampoo i supermarkedet. Andre bruger mange penge på det, uden at vide, hvad de køber. Blot fordi en shampoo er dyr, er det nemlig ikke ensbetydende med, at den er god.

Når du skal købe shampoo, er der især én ting, der er vigtigt at fokusere på: den bør kun indeholde naturlige ingredienser. Det er ikke sundt for dit hår at bruge en shampoo, der er fyldt med en masse tilsætningsstoffer mv. Derfor er det meget vigtigt, at du holder dig til at bruge en shampoo med naturlige ingredienser.

Kan man finde shampoo, der kun indeholder naturlige ingredienser?

Det kan måske være svært at tro, men det kan sagtens lade sig gøre at finde en shampoo, hvortil der ikke er brugt andet, end en række naturlige ingredienser. En af de førende producenter af sådan shampoo er Kevin Murphy, der sælger shampoo og øvrige hårplejeprodukter under samme navn.

Hvis du er på udkig efter en ny shampoo, er en Kevin Murphy shampoo derfor ikke en dum idé. Tværtimod er du garanteret, at du får en shampoo, der er skånsom og plejende for dit hår. Faktisk kommer det bag på mange, at der findes meget shampoo, der har en direkte skadende indvirkning på dit hår.

Af denne grund er det også meget vigtigt, at du er selektiv, når du vælger shampoo. Har du fx farvet, tyndt eller krøllet hår, er det vigtigt, at du også tager højde for dette. En god shampoo til tyndt hår, er nemlig ikke nødvendigvis god til dig, der har tykt, krøllet hår. Det er vigtigt at være opmærksom på dette.

Behøver god shampoo at være dyrt?

Dyrt er ikke altid bedst, men ofte skal du betale for kvalitet. Vælger du fx at købe shampoo fra Kevin Murphy, er du også nødt til at betale for det. Det er ikke lige så billigt, som en shampoo, der er købt i Rema 1000 eller Netto, men det er naturligvis også et helt andet produkt, du får.

Derfor kan du også være sikker på, at dine penge er godt givet ud. Husk dog, at virkningen af shampooen i lige så høj grad er afhængig af, at du har valgt én, der passer til din hårtype og -længde. Der findes nemlig ikke én shampoo, der kan udrette mirakler i alle typer hår.