Hold dine medarbejders hoveder kolde med vand fra en vandautomat

Hold dine medarbejders hoveder kolde med vand fra en vandautomat

7. oktober 2017 0 Af Redaktionen

I løbet af en lang arbejdsdag, har man brug for en del pauser og lidt afveksling fra dagligdagens trummerum, hvis man skal kunne holde hovedet koldt. En effektiv måde at sørge for at dine medarbejdere får koblet af, socialiseret samt holder sig sunde og hydrerede på er ved at anskaffe en vandautomat til din virksomhed. Vandautomaten er virksomhedens vandhul, hvor medarbejderne kan mødes henover et glas koldt vand – eller hvilken som helst temperatur, man nu kan have lyst til. Vandautomaten sørger for et konstant flow af tempereret, koldt og varmt vand, således at det er let og lige til at drikke den vand, man burde og har behov for.

vandautomat

Hydrering, koncentration og effektivitet

Det er essentielt for mennesket at holde sig hydreret. Over halvdelen af menneskekroppen består faktisk af vand, hvilket virkeligt understreger vigtigheden af at have en konstant udskiftning af kroppens væskebeholdning. Hvis vi ikke holder os hydrerede, så vil dette hurtigt kunne ses og mærkes. Helt almindelige symptomer kan være mindsket energi og dårligere koncentrationsevne. Man kan hurtigt tilskrive det generel dovenhed eller manglende søvn, men løsningen kan tit være meget mere lavpraktisk end denne – måske har man slet ikke fået drukket nok vand i løbet af dagen. Hvis man sørger for at holde sig hydreret, så vil koncentrationen og effektiviteten altså også opleve et generelt løft. Det er ikke helt dumt at sørge for som arbejdsgiver, da det kan betyde flere grønne tal på den økonomiske bundlinje.

Køb eller leje – skræddersy din løsning

Man behøver slet ikke at købe sin egen vandautomat, hvis man vil installere én eller flere i sin virksomhed. Vandautomaten kan faktisk både købes og lejes fra forskellige udbydere. Hvis man vælger at leje sine vandautomater, så bliver de også installeret af fagmænd, og der er altid mulighed for at arrangere serviceeftersyn af vandautomaten, hvis problemer skulle opstå.