Hold styr på nøglekortet med en ID-holder

Hold styr på nøglekortet med en ID-holder

8. august 2018 0 Af Redaktionen

Mange medarbejdere har adgangskort, som kan låse dem både ud og ind af virksomheden. Kortet er meget værdifuldt både for virksomhed og medarbejdere. Tabes kortet så kan andre komme ind i virksomheden, medmindre medarbejderen skal angive en personlig kode. Derudover så kan det være svært for medarbejderen at komme ind på sit arbejde uden sit adgangskort. Her tænkes der både ift. at logge ind, men også hvis det er i en større organisation, hvor adgangskortet ofte vil være en del af sikkerhedskravene. Derudover kan adgangskortet også give en stor fleksibilitet for medarbejderen, hvis der er dage, der skal arbejdes over, det kan derfor være et problem at komme ud og få ”låst” virksomheden af uden sit nøglekort.

Reducer tab af adgangskort med ID-holder

Ved at vælge en ID holder så reduceres risikoen for, at medarbejderen kommer til at smide sit kort væk. Som sagt kan det at miste kortet både give problemer for medarbejderen og virksomheden. Derfor kan man lige så godt forsøge at minimere risikoen for, at det skulle ske.

Hvilken type ID-holder?

Som med så meget andet, så findes der naturligvis også forskellige varianter af ID-holdere.

Selve holderen er enten i hård eller blød plast, som vil beskytte dit adgangskort og forlænge kortets levetid. Mange vælger at have ID-holderen i en snor, så de ikke kommer til at lægge kortet et sted, som de ikke kan huske. Her kan der vælges mellem forskellige farver af snore. Den farve der købes mest, er den sorte snor, da den er ret neutral.

Det er også muligt at få en ID-holder, der kan sættes fast i T-shirten, skjorten eller bukselomme. Udover at kortet kan sidde fast, så er det også muligt at købe det med udtræk. Er I en virksomhed, hvor der ofte skal logges ind eller på anden måde aktivere adgangskortet, så kan det være en fordel at købe ID-holderen med udtræk. Det vil også spare medarbejderen for at rode rundt i sin taske eller lommer for at finde det.