Hvad er et Mystery escape room? Læs med her

Hvad er et Mystery escape room? Læs med her

23. november 2019 Slået fra Af Redaktionen

Ja, hvad er et Mystery escape room egentlig? Et mystery escape room er blevet mere og mere populært de seneste år, og vi har i Danmark fået flere rundt omkring i landet. Det er dog ikke alle der faktisk er klar over, hvad det er, og det er ærgerligt, da det er en meget sjov aktivitet, der får jer alle i gang. Det er ikke bare et spil, men du deltager selv aktivt i det på en helt anden måde, mens du forsøger at finde ud af, hvordan du kommer ud af rummet. Vi fortæller dig mere om Mystery escape room her.

Hvordan foregår det?

Først og fremmest, skal du ind på hjemmesiden og booke et rum, som du gerne vil have. Der findes nemlig forskellige rum med forskellige temaer. Et af temaerne kan f.eks. være, at der er en seriemorder løs, og i er blevet låst inde. I har så 60 minutter til at komme ud, før seriemorderen kommer tilbage. Det kan også være mindre uhyggelige temaer som, at der er en skør videnskabsmand. I har altså noget at vælge imellem, og det behøver ikke blive uhyggeligt. Læs mere om Escape rooms i København.

Det kan selvfølgelig godt blive en svær opgave at komme ud af dette rum. Der er ingen garanti for, at i når at komme ud inden de 60 minutter er gået. Det handler om at arbejde godt sammen og kunne løse de forskellige gåder sammen. Samarbejde er virkelig et vigtigt element for at komme ud, da det er svært at klare det hele selv.

For mange er det en sjov oplevelse. Der er spil på internettet, der omhandler det samme. Men her spiller du det i den virkelige verden, og det giver en helt anden følelse. Selvom du ved, at det er et spil, bliver det mere virkeligt.