Hvilke typer træemballage kan du få på markedet?

Hvilke typer træemballage kan du få på markedet?

25. juli 2020 Slået fra Af Redaktionen

Hvis du har nogle varer eller lignende på dit lager, som skal opbevares i længere tid, kan det være en ideel ide at placere varerne i treemballage. Det beskytter nemlig dine varer mod både oplagring, vejr og vind, og derudover gør det, at dine varer i selve treemballagen ikke kan få stød og lignende. Derudover kan treemballage også bruges til eksport af varer uanset, om det er små eller store varer. Der findes nemlig mange forskellige typer treemballage, så du kan sagtens finde noget, der matcher dine behov og ønsker. På den måde har du mulighed for at skabe den mest optimale beskyttelse af dine varer. Men hvilke forskellige typer træemballage findes der, og hvad egner de sig hver især til?

Euro-paller er de mest brugte paller i Europa, og der er faktisk hele 450 mio. Euro-paller i omløb verden over. Deres popularitet skyldes formentlig, at de er den mest effektive godsbærende løsning til dato. På markedet kan du finde et stort udvalg af forskellige Euro-paller alt efter dine behov og ønsker.

Pallerammer er en anelse anderledes. De fungerer nemlig som et effektivt og pladsbesparende alternativ til en trækasse. Du kan altså brugte en palleramme, hvis du har behov for at samle eller beskytte dine varer.

Hvis du bekymrer dig om miljøet eller bare ønsker at vælge et miljøvenligt alternativ, er letvægtspaller noget for dig. De er nemlig produceret på en miljøvenlig vis, men virker naturligvis stadig super effektivt og godt som beskyttende emballage.

Engangspaller benyttes ofte til lidt lettere varer, da de ikke er lige så robuste som nogle af de andre typer træemballage. Dog findes der engangspaller i nogle dimensioner, der sagtens kan klare tungere last.

Halvpaller bruges ligeledes til mindre tung last, eller hvis pladsen til opbevaring er en anelse trang. Der er altså mange forskellige typer træemballage, som du kan investere i til din virksomhed.