Hvor skal du afholde din næste konference?

Hvor skal du afholde din næste konference?

1. juli 2018 0 Af Redaktionen

Lysindfald, placering, rumstørrelse, pauser og mad er blot nogle af de ting, der er vigtige at gøre sig overvejelser omkring, når du planlægger et længerevarende møde eller en konference.

Der skal ikke meget til for at optimere koncentrationen for deltagerne, og omvendt kan den samme koncentration nemt mistest, hvis omgivelserne ikke er inspirerende nok. Charlottehaven har gjort sig umage for netop at tilbyde dig alt, du skal bruge for at afholde og gennemføre den bedst mulige dag.

Hvorfor Carlottehaven?

Det er der flere grunde til, men først og fremmest har de specialiseret sig inde for møder og konferencer, og hvad der skal til for at få det bedst mulige udbytte. De har blandt andet udviklet syv leveregler, der sammen skal sikre deres gæster det optimale udbytte. Disse leveregler handler om alt fra indretning af mødelokaler til diverse pause og såkaldt focus food.

Hvad gør Charlottehaven speciel?

Charlottehave adskiller sig ved at have styr og fokus på den mindste detalje. De tilbyder blandt andet fitness center, som kan benyttes både inden mødedagens start for at øge koncentrationen, eller som en pause i løbet af dagen for at klare hovedet. De har derudover tilrettelagt deres menuer således, at de sikrer, at alle gæster får det rette brændstof til en lang mødedag og ikke er ved at falde i søvn efter frokost.

Hvem kan benytte Charlottehaven?

Charlottehaven er et konferencecenter med plads til mellem otte og 450 personer og fungerer derfor til både små og større møder. De ligger centralt i København med adgang til diverse busforbindelser. Derudover tilbyder de lokaler til alle behov, hvad enten der skal bruges mindre mødelokaler eller større konferencelokaler, alle med højt til loftet og rigeligt med lys. Der er gratis wifi, nyeste AV teknik som sikrer, at det hele spiller og opladningsstationer til mobiltelefonen.

Du kan læse mere om Charlottehaven her.