Hvornår kan man have brug for en familierådgiver?

14. juni 2019 Slået fra Af Redaktionen

Når man har knas i familien, så er det bestemt noget, som man skal forsøge at arbejde med. Det kan somme tider blive så slemt, at man bliver nødt til at inddrage en professionel, der kan se tingene fra en anden vinkel og give nogle andre råd til, hvordan man kan få det hele på ret køl igen. Det kan dog være en lille smule svært at vurdere, om man har brug for en familierådgiver eller ej, men hvis man overvejer det, så kan man altid tage kontakt.

Her er nogle signaler

Hvis man går med tanker om at kontakte en familierådgiver, så er det ofte fordi der er knas mellem børn og forældre i en familie. Børn er som bekendt ret letpåvirkelige og det giver anledning til, at nogle af dem kommer på kant med loven og bevæger sig ned ad en farlig sti. Det er sådan et tilfælde, hvor en familierådgiver kan være til hjælp, fordi de kan tilbyde noget professionelt, som man ikke har fået som normal forælder. Det kan også være meget godt, hvis man vælger en rådgiver, der kan være med til at give den unge noget luftforandring.

Sådan vælger du den rigtige rådgiver

Hvis du er på udkig efter den rigtige rådgiver, så skal det selvfølgelig være nogen, som du føler, at du kan stole på. Det nytter ikke noget, hvis du ikke har tillid til, at det de laver virker. Det kan desuden også være særdeles formålstjenligt, hvis der er mulighed for at sende den unge et andet sted hen, så de kan få ro til at arbejde med deres ting uden at skulle have sine forældre til at våge over sig. Hvis du leder efter en sådan familierådgiver på Frederiksberg, Østerbro og I København, så følg linket og læs mere om dine muligheder for rådgivning.