Indret dit hjem med møbler fra House Doctor

Indret dit hjem med møbler fra House Doctor

27. maj 2020 Slået fra Af Redaktionen

Er du på udkig efter nogle stilrene, men samtidig en smule provokerende møbler til dit hjem? Måske du ønsker at finde nogle, der ligeledes har et råt og industrielt look? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om House Doctor, som netop designer og fremstiller møbler, der opfylder alle ovenstående krav. House Doctor er nemlig kendt for at designe anderledes produkter, når det kommer til både stil og facon. Nogle er deres mest populære produkter er dem i metal, men de laver altså ligeledes håndlavede figurer i træ. Generelt tilbyder House Doctor altså møbler, der er personlige og ikke alt for formelle, og er det præcis det, du er på udkig efter i dine nye møbler, så er møblerne fra House Doctor lige noget for dig. Ønsker du således at indrette dit hjem med netop disse møbler, så finder du lige her et stort udvalg af produkter fra House Doctor.

House Doctor – unikke møbler siden 2001

House Doctors eventyr startede tilbage i 2001 og er et dansk designbrand, der er anerkendt og elsket af mange. Det blev startet af tre søskende, som alle sammen har en både kreativ, legende og innovativ tilgang til design – og det gælder desuden både, når det kommer til materiale samt selve udformningen af produkterne. Dette skinner desuden også tydeligt igennem i deres produkter, hvorfor du heller ikke kan undgå et lægge mærke til det, når du scroller gennem ethvert sortiment af House Doctor produkter. Inden de tre søskende startede House Doctor havde de desuden drevet en brugskunstforretning, hvilket også afspejler sig i brandet, hvor deres store passion og erfaring er tydelig i hvert eneste produkt. Du vil desuden hurtigt lægge mærke til den enkelthed, som ofte kendetegner den nordiske stil samtidig med, at du vil støde på en række detaljer, der bryder med de ellers rene linjer. Det er netop dette, der er med til at gøre House Doctor helt unikt, og er også en af grundende til, at møblerne ikke blot er elsket her i Danmark, men ligeledes i lande rundt omkring i Europa, Oceanien og Asien.

Er det desuden præcis sådanne møbler, du mangler i dit hjem, kan du blot følge linket øverst artiklen, hvor du vil have mulighed for at udforske et stort udvalg af House Doctor møbler.