Indretning af sommerhuset

Indretning af sommerhuset

26. maj 2020 Slået fra Af Redaktionen

Sommerhuset byder dig velkommen til hygge og afslapning i rolige omgivelser. Et sommerhus skal have en hyggelig indretning, som er med til at give dig en fornemmelse af, at du kan trække vejret roligt uden stress. Indretningen skal derfor være hyggelig, så du føler dig hjemme.

Det tilfældige kan noget
Ofte har du en tendens til, at indretningen i hjemmet skal være symmetrisk og skabe et helt billede. I sommerhuset er det en god ide, hvis du bryder dette, og leger med forskellige opstillinger. De små anderledes ting, som bliver sat sammen, er med til at danne en hyggelig ramme for resten af sommerhuset. Kast dig ud i det og find sammensætninger, som passer ind i din sommerhusstil. En ide, som du bl.a. kan prøve er at gå på jagt nær stranden for at finde muslingeskaller. Muslingeskaller er enormt dekorative og naturen bringes på denne måde indenfor. Sommerhuse består ofte af mørkt træ og hvide vægge, men prøv at lege med disse. Tilføj møbler, som ikke emmer af mørkt træ, men prøv i stedet for lyst træ. Lyst træ virker mere åbent, venligt og levende.

Praktisk, men hyggeligt
Dit sommerhus er dit andet hjem, og du skal derfor sørge for, at mulighederne i dit sommerhus er til at opdage. Mange sommerhuse byder på lidt plads, og det gælder derfor om at tænke funktionelt. Hvis du af og til har gæster på besøg, vil det være en god ide, at sofaen kan laves om til gæsteseng. Det gælder om at tænke praktisk uden at glemme hyggen. Måske tilbringer du tid i sommerhuset hele året rundt, hvor det i vinterperioderne kan byde på kulde. Her kan tæpper

være en god løsning, da de er med til at holde på varmen. Sørg for at rummene er lyse og de små nipsting er med til at definere sommerhuset, og din tid der. På den måde kan sommerhuset være med til at danne rammerne for nye minder hver gang, du er der.