Information: Hvad er en daybed?

Information: Hvad er en daybed?

13. maj 2020 Slået fra Af Redaktionen

Måske har du aldrig hørt ordet ”daybed” før og aner ikke, hvad det er. Det kan også være, at du har hørt ordet i en samtale før, men har stået uforstående over for betydningen og måske ikke har turdet spørge.

Der er dog mange gode grunde til at stifte bekendtskab med daybeden, og heldigvis kan du her finde ud af, hvad det er.

 

En krydsning mellem flere møbler

En daybed er hverken en seng, en sofa eller en chaiselong, men en blanding af alle tre. Det betyder, at du får det bedste fra disse tre møbler i en daybed, hvilket gør den til et utroligt funktionelt møbel. De seneste år er populariteten af daybeds steget markant, da de besidder en masse praktiske funktioner, men samtidig er enormt stilfulde.

 

Daybeds til enhver smag

Vi bor alle forskelligt og foretrækker nogle helt forskellige indretningsstile. Heldigvis findes der daybeds i et hav af forskellige designs, så der vil være noget for en hver smag og til ethvert behov. Du kan på websitet Sengeguruen.dk se 16 bud på skønne daybeds i forskellige designs, prisklasser og så videre. På den måde kan du få et indtryk af, hvilke muligheder der er, og om der måske skulle være én, der var noget for dig.

 

Lad gæsterne overnatte

Hvis du har gæster på besøg langvejsfra, eller klokken bare er blevet for mange, til at det giver mening for dine gæster at tage hjem, er det fordelagtigt at kunne tilbyde et sted at sove. Her er en daybed perfekt, fordi den giver dine gæster en skøn komfort sammenlignet med en almindelig madras, og de vil derfor kunne få en god nats søvn.

 

Det perfekte sted til afslapning

Det er jo ikke hver dag, vi har gæster på besøg, som skal sove i daybeden, og derfor er det heldigt, at den også kan bruges på andre måder. Møblet er nemlig også et fantastisk sted til afslapning efter en lang dag på arbejdet, hvor du bare har brug for at slå dig ned med en god bog og en kop te.

Alternativt kan din daybed også fungere som en slags sofa, hvor I kan sidde flere personer og hygge jer sammen. Den er dermed både god til enebrug og til brug af flere personer ad gangen.

Hvis en daybed måske er noget for dig, kan du tjekke mulighederne ud med det samme og finde den perfekte til netop dig.