Ingen festivaler i år? Skab din egen fede fest

Ingen festivaler i år? Skab din egen fede fest

12. juli 2020 Slået fra Af Redaktionen

Ingen festivaler i år? Skab din egen fede fest

Covid-19 ødelagde mange sommerplaner og –forventninger. Men som du måske før har hørt, så er der nogle, der vælger at de muligheder der, hvor andre ser begrænsninger. Hvis du også ønsker at være en af dem, der ser muligheder – så se muligheden for at holde din egen store fest! Du vil sikkert også gøre mange af dine festsultne venner glade!

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

En stor fest kræver plads. Derfor skal du kigge efter et udlejningssted, der passer til det antal af gæster, du regner med at invitere. Der er også andre ting, du kan overveje, når du skal kigge efter beliggenhed. Er det fx en fin fest, hvor der skal serveres mad og være pyntet med fin service og planlagt underholdning, eller skal I drikke som et hul i jorden, mens I spiller ølbowling og beerpong? Det er jo ikke helt ligegyldigt i forhold til omgivelserne.

Underholdning

Der hører naturligvis underholdning til, til en fest. Underholdning kan have mange forskellige former. Underholdning kan, som beskrevet ovenfor, fx godt være øl bowling, men hvis festen virkelig skal huskes, så er underholdningen et godt punkt at tage fat i, for at gøre festen uforglemmelig. Uforglemmelig festunderholdning kan fx træde i kraft i form af trylleri, stand-up komik, foredrag, live musik eller andet. Nu har du i hvert fald nogle forslag, du kan tage udgangspunkt i.

Hold de forkerte typer ude

Hvis du holder en rigtig fed fest, så vil der desværre altid være risici for, at der er ubudne gæster, som forsøger at komme inden for døren. Der er ikke noget, der kan ødelægge en fest, som uinviteret drama kan det. Det er ikke alle steder i Danmark, der er lige så stor risiko for ubudne gæster. Det er nok ikke sandsynligt, at I bliver forstyrret i festlighederne, hvis festen holdes langt ude på landet med flere kilometer til nærmeste nabo. Sagen er derimod en anden, hvis festen holdes i indre København, hvor der er flere mennesker på færre kvadratmeter. Det kan være, du skal bruge en dørmand i København?