Isterningmaskine Test

Isterningmaskine Test

14. september 2017 0 Af Redaktionen

Når det kommer til isterninger, skal man tænke på, at det faktisk hurtigt kan blive en dyr fornøjelse, hvis man skal rende ned på tanken og købe en pose hver gang man skal holde fest, eller kræver noget nedkølet. Man tænker måske ikke over det, men i løbet af et par af sådanne ture, har man faktisk brugt den samme mængde penge på, at købe is, som hvis man købte en isterningmaskine.

Mange ser det som en dårlig investering, fordi det kan være dyrt i første omgang, men ser ikke det store billede af, hvor meget man egentlig bruge på isterninger gennem tiden.

Hvis du nu går ned en gang om ugen eller to gange på en måned f.eks, så vil du opleve, hvordan det er ret dyrt, at bruge 50 kroner, eller ca. deromkring, på en pose isterninger, som i bund og grund, blot er frosset vand.

Det kan være en smule sært, og nogle sure penge at betale, hvis man ikke har haft tid til at fylde isterningposerne med vand i hjemmet. Du kan derfor gøre det meget nemmere for dig selv, ved at købe en isterningmaskine, som ikke koster alverden. Du har muligheden for altid at have iskolde fristelser stående, så du altid har kolde drikkevarer.

Lav isterninger, når du har brug for dem

Det er en luksus, at have en isterningmaskine, da man altid har is ved hånden. De fleste laver en hel del isterninger i timen, hvilket gør det meget nemmere for dig, hvis du skal have gæster. Du slipper altså for, at du skal stå og fylde en hel masse poser op med vand, for at de så skal fylde en helt masse i din fryser efterfølgende.

Det er enormt tidskrævende, og det tager et godt stykke tid, før dine isterninger er klar. Det slipper du for, hvis du køber det færdigt i et supermarked, eller på en tankstation. Du kan dog gøre det endnu billigere.

Med en isterningmaskine, har du altså ikke udgiften til isterningerne hver gang, fordi du blot skal tage isterninger ud af din maskinen. Du slipper for at betale de 50 kroner de ca. koster, at købe en pose isterninger. Det kan måske virke som mange penge, hvis du lige bruger måske tusind kroner på en isterningmaskine, men hvis du lægger alle de gange sammen på et år, hvor du har skulle give 50 kroner for en pose isterninger, er pengene altså virkelig godt givet ud.

Du slipper derudover også for, at du skal finde et supermarked, og du vil heller aldrig løbe tør isterninger, da du blot bruger vandet fra din vandhane. Det bliver ikke meget nemmere.

Find den helt rette isterningmaskine

Vi har lavet en test herunder, hvor vi har samlet markedets to bedste isterningmaskiner, som gør det meget nemmere for dig, at vælge mellem de forskellige typer. Det kan nemlig være meget svært, hvis man ikke har overblikket over markedet, hvis man ikke lige ved lidt om de forskellige modeller først.

Det skal være meget nemt at finde sin næste isterningmaskine, hvorfor vi har gjort det meget nemmere for dig, med denne test.

Grunden til vi har valgt lige netop de her to modeller, er fordi, det ganske enkelt er de bedste på markedet. De kommer fra to mærker, som hedder Wilfa og Caso, som er kendte på markedet, for flere forskellige køkkenmaskiner og produkter, som kan bruges i køkkenet.

Det er noget som de gør med dygtighed og høj kvalitet, hvorfor det er foretrukket blandt mange kunder, verden over. Du er derfor sikret en lækker maskine, som har muligheden for, at give dig isterninger i lange baner, så du aldrig løber tør.

WILFA ICE-12S

Den første vi skal kigge på, er fra det kendte Wilfa, som man kender fra mange forskellige andre køkkenmaskiner, som har høj kvalitet. Denne er ikke nogen undtagelse. Du får her en lækker maskine, som du kan bruge i mange år, og som i den grad kan levere en masse lækre isterninger. Denne laver en portion isterninger på mellem 6 og 13 minutter, hvilket betyder, at du får meget svært ved, at løbe tør for isterninger.

Ved at denne isterningmaskine har så kort en producerings tid, kan du også være sikker på, at du altid har en masse friske isterninger, som du kan bruge til dine gæster, eller blot hvis du skal have noget lækkert og koldt at drikke. Du får altså en hel del for dine penge, hvis du vælger denne maskine fra Wilfa. Du skal blot fylde vand på denne maskine, samt bestemme dig for, hvor store, eller hvilken størrelse, dine isterninger skal have.

Du slipper altså, med denne maskine, for at have isterninger liggende rundt omkring i din fryser, eller skulle ud og købe dyre isterninger, som reelt set blot er frosset vand til meget dyre penge. Der er en indikator, som fortælller dig, hvornår kurven skal tømmes i denne maskine, så den aldrig bliver overfyldt. Det er rart, hvis du har gæster på besøg, og ikke lige har mulighed for, at holde øje med den her maskine.

Du kan ved hjælp af en lille ventil i bunden af karret, skifte vandet på maskinen, så du altid har flotte og nye isterninger ved hånden. Maskine fylder ikke alverden og larmer ikke, hvorfor du kan have den opbevaret meget nemt, uden det kræver for meget plads. Det er jo klart, at man ikke har brug for, at der er isterninger dagen lang, hvorfor man med fordel kan smide den ind i skabet, så den ikke står i vejen i køkkenet.

Du får altså her en lækker maskine, som på meget kort tid, laver de flotteste og friskeste isterninger, som du kan tilbyde dig selv, eller dine gæster. De vil sætte stor pris på, hvis du kommer med lækre isterninger, som kan køle deres drink ned, specielt i de varme sommermåneder. Derfor bør du også anskaffe dig en isterningmaskine, hvis du ikke allerede har det. Dine gæster vil elske dig for det, og du vil helt sikkert også selv elske den, når først du har fået den.

Caso Icemaster Pro

Den sidste af de to som vi skal kigge på, kommer fra Caso, som er et velkendt brand indenfor køkkenmaskiner og udstyr til køkkenet. Du får her en lækker maskine, som kan fremstille en omgang, eller portion om man vil, isterninger på 6-13 minutter, hvilket er lige så hurtigt som konkurrenten fra Wilfa. I denne specifikke type maskine får du muligheden for, at vælge mellem to forskellige former for isterninger. Det betyder med andre ord, at du kan vælge to forskellige størrelser på dine isterninger.

Denne maskine giver dig en enorm frihed, som kan gøre det meget nemmere for dig, når du får gæster. Du skal altså ikke bruge en formue hver gang du får gæster, på isterninger. Du skal heller ikke bruge flere timer på, at vente på dine isterninger fryser i din fryser. Du har med andre meget lettere ved, at invitere gæster over, selvom du ikke har kolde drikkevarer på lager, kan du meget hurtigt få det, ved hjælp af denne isterningmaskine fra Caso.

Du er sikret lækre isterninger med denne maskine, og det har aldrig været nemmere for dig, at lave isterninger, end det er med denne maskine. Der er en glaslåge i denne maskine, så du ikke behøver at løfte låget for at kigge om der er isterninger klar. Derfor har du også meget mere tid til dine gæster, som du ville have brugt på, at holde øje med din maskine. Du har en konstant strøm af isterninger, som gør det nemt for dig, at servere dem for dine gæster.

Med den korte produceringstid som denne model har, slipper du altså for, at skulle vente særlig længe på, at dine isterninger bliver klar til brug. Du har mulighed for servicere en god håndfuld gæster, indenfor 6 til 13 minutter, som er meget kort tid. Det er også meget billigere og hurtigere, end at skulle ned på tanken eller et supermarked, hvor du skal give op mod 50 kroner. Det kræver ikke særlig mange af de ture, før du allerede har tjent ind til en isterningmaskine.

Hvorfor købe en isterningmaskine?

Der er mange der mener, at det er spild af penge, at købe en isterningmaskine. Det kan der være en grund til. De synes måske det er mange penge at give et sted mellem tusind og 2.000 kroner for en maskine der blot kan lave frosset vand. Men måske tænker de ikke over, hvor mange penge man rent faktisk bruger, hvis man går ned og køber en ny pose hver gang man får gæster på besøg. Gør man det tyve gange, har man i nærheden af, at kunne købe en isterningmaskine.

Det kan ligeledes også give en hel del velvære, at man ved, at man altid kan få sig et meget kold glas sodavand eller vand, hvis man har lyst til det. Der er altså ikke en større frihed, end ved et køb af en isterningmaskine. Man skal også tænke på, at man naturligvis også kan købe sig et par poser, hvor man kan fryse vand ned, som bliver til isterninger. Her skal man dog overveje, hvor meget tid man så bruger på, at fylde vand i de her poser, som man kunne have brugt på sofaen, eller måske have ordnet en af de andre gøremål, som der er i en husstand.

Det kræver ikke andet, end at du fylder vand på din maskine, hvorefter du har en masse isterninger, indenfor under et kvarter. Det bliver altså ikke meget nemmere for dig, at lave isterninger og sørge for at dine gæster, og dig selv, altid har koldt drikkevand eller sodavand. Det er altså meget lækkert, når man står en varm sommerdag, og virkelig har brug for noget koldt, men finder ud af, at der intet koldt er i hjemmet. Det kan reddes med et par isterninger, som du har fra din maskine.

Det kan virke som en stor investering med det samme, men det er det jo egentlig ikke, hvis man kigger på, hvor meget man egentlig bruger på, at købe isterninger gennem tiden. Det kræver ikke alverden, og du skal blot fylde vand på, så sker der på magisk, måske knap så magisk, vis isterninger, som du kan nyde sammen med din yndlings kolde drik, som du foretrækker.

Husk at gøre rent i maskine

Det er vigtigt, at du gør din maskine rent, således at du altid har sunde og lækre isterninger. Derfor skal du ikke bruge tid på, at blive syg, hvilket er set før. Det er set fordi, at nogle folk ikke har været så flittige med rengøringen af deres maskine, hvorfor det har givet en hel del bakterier i deres maskiner, som så kan gøre folk syge.

Det er derfor vigtigt, at du sørger for at gøre denne maskine rent. Det er dog ikke nødvendigt efter hver eneste gang du har brugt den, og det kan måske virke en smule dumt, da det jo blot er vand der er i maskinen. Men det betyder dog imidlertid ikke, at der ikke kan opstå bakterier. Stikker blot en person hånden ned i den her maskine, vil der blive spredt en masse bakterier, som man skal skille sig af med, inden man bruger den igen.

Du skal blot gøre maskine ren, som ville du gøre dit køleskab rent. Det kræver ikke mere en blot en spand med en klud og noget varmt vand, samt et rengøringsmiddel, der er godkendt til flader, der skal i kontakt med fødevarer. Derfor skal du være sikker på, at dette rengøringsmiddel er sikret, så du ikke gør dine gæster syge.

Vi håber at denne test har gjort det meget nemmere for dig, at finde ud af, hvilken maskine du skal have. Vi har valgt de to bedste på markedet, som gør det rigtig godt, og som flest kunder holder af, og vælger, når de skal have sig en isterningmaskine, så hvorfor ikke tage de to med i denne test.

Gode besparelser ved køb online

Når du står og skal have gjort et køb af et produkt som eksempelvis en ny isterningmaskine, så er der slet ikke nogen tvivl om, at det kan være en særdeles god idé at sørge for at overveje nøje, hvor det vil være mest fordelagtigt for dig at gå ud for at gøre dit køb af netop dette produkt. I dag findes der nemlig rigtig mange forskellige forhandlere af et produkt som isterningmaskiner, og det gør det derfor til en særdeles god idé at tjekke markedet godt igennem, så du derved vil kunne sikre dig, at det er det helt rette produkt, som du går ud for at vælge dig.