Jellycat London

Jellycat London

22. november 2018 0 Af Redaktionen

Med bløde bamser fra Jellycat kan dit barn få sig en ven, der altid lytter og skaber tryghed.
Det kan gøre en verden til forskel for børn, at de har nogen eller noget, de ved altid er der!
Og når vi selv tænker tilbage på vores barndom, er der helt sikkert også en eller andet ting – måske også en bamse, som har været vores trofaste ven. Og som vi har kunne ty til, når vi skulle sove, når vi var kede af det, eller når vi har manglet nogle at lege med.

Bamser er nemlig ikke bare et stykke legetøj, det er et tryghedsobjekt for børn. Det kan også kaldes for et overgangsobjekt, som hjælper dit barn til at være tryg i uvante situationer eller omgivelser. Det hjælper faktisk barnet til at klare sig på egen hånd. Det kan for børn sagtens skifte, i forhold til hvilket tryghedsobjekt, der er favoritten. Der kan sagtens være 3 forskellige bamser, hvor den ene bamse er bedst, når barnet er ked af det, og den anden bamse er bedst at have med i vuggestuen eller børnehaven.
Overgangsobjekt
Når det kaldes et overgangsobjekt, er det fordi det hjælper barnet fra at være afhængig af mor, til at kunne klare sig selv, ved at have en tryghed i bamsen. Lidt efter lidt, brydes afhængigheden af bamsen nemlig også, og så er barnet i stedet selvstændigt.

Så hvis du har et barn, der er glad for bamser, og som finder en stor tryghed i disse, så er det et dejligt sundt tegn! Og med Jellycat kan du helt sikkert finde nogle bamser, som dit barn vil elske! De er måske de blødeste bamser, der findes.