Jordvarmepumpe – til dig med en stor grund eller et stort forbrug

Jordvarmepumpe – til dig med en stor grund eller et stort forbrug

30. september 2020 Slået fra Af Redaktionen

Ønsker du at spare penge på din varmeregning? Så bør du overveje at investere i en jordvarmepumpe. Der er nemlig rigtig mange penge at spare, hvis du i dag opvarmer dit hus med olie, el eller gas og skifter til en jordvarmepumpe. En jordvarmepumpe opvarmer både dit brugsvand og din bolig, og så er den tit så effektiv, at den i mange tilfælde vil halvere din årlige varmeregning. Til trods for at oliepriserne er lave for tiden, er der altså stadig penge og spare med en jordvarmepumpe. Elvarmeafgiften er nedsat med 78 øre pr. kWh, hvilket gør denne løsning yderst billig.

En jordvarmepumpe er et oplagt valg for dig med en stor grund. Du skal nemlig ofte have et friareal på minimum 400 m2, da der skal være plads til at grave de mange meter jordslanger ned.

En jordvarmepumpe holder i op til 20 år, og resten af udstyret gravet ned i din have kan holde i op til 40-50 år. Jordvarmepumpen er fuldautomatisk, vedligeholdelsesfri og opvarmer dit hus via varmen fra jorden hele året rundt.

Mange ser også på dette som en investering i fremtiden. Din boligs værdi stiger nemlig med en jordvarmepumpe, da boligen i fremtiden bliver mindre sårbar overfor stigninger i energipriserne.

Du finder den bedste rådgivning samt den bedste løsning, når det kommer til specialiseret montering hos Ohvvs.dk.

Fordelene ved at have en jordvarmepumpe

Der er mange fordele i en jordvarmepumpe, og fordelene kommer ikke kun til gavn for dig selv men også for andre. En jordvarmepumpe er:

  • Energibesparende, miljøvenlig og effektiv
  • En fordel hvis du bygger nyt hus eller har et stort varmeforbrug
  • Ekstremt effektiv – spar op til 50% på din varmeregning
  • Fuldautomatisk og lydsvag uden synlige installationer
  • Øger din boligs værdi

 

Men andre ord – der er altså ingen god grund til ikke at investere i en jordvarmepumpe. Selvom du ikke bliver fuldstændig uafhængig af elselskabet, bruger du ikke nær så meget af deres energi, som du ville have gjort med en almindelig opvarmning. Så hvis du har et gammelt fyr, som godt kunne trænge til en renovering, eller du måske bare ønsker at skåne miljøet og spare mange penge om året, så er en jordvarmepumpe den helt rigtige løsning for dig.